Avert avskärmning - så kan det vara möjligt

Avert avskärmning - så kan det vara möjligt


Vem avskärmad, vill bara pengar.


Om borgenären institut verkställighet det, har du din första chans faktiskt redan spelat. Grund är slutligen en öppen ansökningsomgång, du inte betalar, och lett borgenärerna att berättiga efterfrågan och genomdriva. Framför allt, har du möjlighet att inte eller inte i tillräcklig utsträckning för att flytta borgenärerna till ett avtal om betalning. Hur som helst: Det är aldrig för sent!

Så avskärmningen upphör

 • Ringmärkning fogden vid dörren, bör du inte nödvändigtvis avvisa honom. Dra nytta av situationen för en inledande intervju. Öppna inte kan kronofogden få en domstolsbeslut. Då måste du öppna eller en låssmed gör.
 • Stämningsmannen kommer att be dig att betala. Se absolut inget sätt att möta efterfrågan eller vill eller så kan du inte förhandla med fordringsägarna, kan du skriva om dina tillgångar är oftast lika med utsaga. Då kan du vila i minst två år. Dock är denna försäkring trädde i gäldenärer registrera vid tingsrätten och även registrerad i Schufa. Då är du inte anses kreditvärdiga.

Undvik affidaviten

 • Ser du en möjlighet att reglera skulden förr eller senare, berätta fogden varför du tidigare inte kunde betala och kommer att vara under vilka omständigheter en betalning skall kunna ske i framtiden. Ofta borgenärerna i verkställighetsbeslutet kommer att redan förklarat är överens om att du gör på delbetalningar efterfrågan och avgöra ärendet inom en viss tid.
 • Annars ordna att träffa kronofogden att du sitter ner inom en period till kreditgivaren i samband och förhandla fram ett avtal om betal. Som regel kommer fogden överens.


 • Ansökan om verkställighet - Meddelanden

  Sedan januari 2013 är "Lag om reformering granskning av omständigheterna i ...

Förhandla med dina fordringsägare

 • Beskriv borgenärerna åtminstone nu din personliga och ekonomiska situation och göra en lämplig delbetalning avgift.
 • Obs: Till 1.1.2013 lagändringar avskärmning ("Reform av undersökningen"). Utmätningsmannen har framtida nyttjanderätt och din arbetsgivare kan erhållas från det lagstadgade pensionssystemet för att lön kvarstad, hitta dina bankkonton vid den federala centrala Skatteverket och föra Kraftfahrt-Bundesamt veta om du hörde ett fordon. Dessutom den lagstiftande, den förlikning mellan parterna i förgrunden.
 • Allt som allt: Möjligheterna att fogden att ta emot dig på något sätt, är begränsade. Han agerar på uppdrag av kreditgivaren och måste uppfylla de lagstadgade kraven. Så det är upp till dig och borgenären att rätta till situationen.
 • Rädsla för fordringsägare att misslyckas med sitt krav eller tvingas avgå efter andra fordringsägare, kan du ge honom en säkerhet (inteckning, överlåtelse av din lön anspråk på inteckningsbeloppet bidrag, garantera din makes) erbjudande.
 • Det är viktigt att du agerar så snart som möjligt och inte låta den komma till eventuellt upprepade besök till kronofogden. Anlita en advokat om det behövs eller en skuld rådgivning. (Status 12/2012)