Ben Affleck, Christine Ouzounian Fusk Skandal Uppdatering: Nanny Planning Tipsa-All bok?

Ben Affleck, Christine Ouzounian Fusk Skandal Uppdatering: Nanny Planning Tipsa-All bok?

Tidigare Jennifer Garner och Ben Affleck barnflicka, Christine Ouzounian, 28. (Foto: Christine Ouzounian / MySpace)

Ben Affleck tidigare barnflicka och påstådd fling Christine Ouzounian ryktas överväger penning en tell-all bok om hennes relation med Hollywood skådespelaren.

Ouzounian tjänade som barnflicka för Affleck och nu frånskilda fru Jennifer Garner tre små barn. Omfattande rykten om en affär mellan Ouzounian och "Good Will Hunting" skådespelaren tydligen orsakade kändisparet att tillkännage tidigare i somras att de dra i kontakten på deras 10-åriga union.

På senare tid, Affleck och Garner har ryktats att spendera mer tid tillsammans, bland rykten om att hon är nu gravid med vad som skulle vara deras fjärde barn.

"Ben försöker att tillbringa tid med barnen, men han är verkligen orolig för Christine nästa handlingsplan", sade en källa. "Christines bli ett verkligt problem för honom - men han vet att det är hans eget fel."

Samtidigt är Ouzounian ryktas ha konfronterats Affleck om löften han gav till henne.

En källa tillade: "Ben hade inte ett svar, men han visste bättre än att engagera någon ytterligare."

Rapporter Ouzounian också väger möjligheten att synas på den brittiska tv-serien "Jag är en kändis ... Få mig ut ur här." Källor indikerar producenter är intresserade av att ha henne krydda upp showen genom att fungera som "ögongodis".