"Bones" Säsong 11 Episode 2 Spoiler: FBI går för en sökning att hitta Booth Innan det är för sent i "The Brother i källaren" [Video]

"Bones" Säsong 11 Episode 2 Spoiler: FBI går för en sökning att hitta Booth Innan det är för sent i "The Brother i källaren" [Video]


Skådespelerskan Kim Raver som FBI agent Grace Miller i säsong 11 av "Bones". (Foto: Fox)

Den andra halvan av säsongen 11 premiären av "Bones" kommer att vara en intensiv som FBI fortsätter att söka efter Seeley Booth, som han klarar med den tragiska förlusten av sin bror.

Under en intervju med E! Nyheter avslöjade seriestjärnan David Boreanaz att Booth inte kommer att gå saknas för lång och kommer så småningom återvända till sin fru och barn. När vi frågade vad som skulle föranleda Booth att lämna sitt lugna liv i förtidspension i syfte att återvända till FBI och ta på ett nytt fall utan att tala om Brennan, Boreanaz svarade att säga, "Jag tror att i slutet av episod två kommer det att finnas ett svar på det och alla kommer att säga, "Jag får det nu." Han har satt sig själv i fara igen och han har blivit skjuten och han blöder ut och försöker att räkna hela ut, och i slutet av det vi ska räkna ut förståelsen av hans bror och hur det påverkade Booth ", säger Boreanaz .

Boreanaz retade också att hans Booth beslut inte kommer att orsaka en klyfta mellan honom och Brennan.

"I slutet jag tror inte att hon ska vara så upprörd med honom eftersom vi får se varför de går tillbaka till arbetet. Hon får varför han gjorde vad han gjorde", säger han. "Det finns en anledning, men jag tror att han känner ett större ansvar mot att bli ledsen om detta skäl och hon ser det mer av en förståelse som för dem närmare varandra. Vilket är coolt. Det kommer inte att dela upp dem. Det kommer att föra dem närmare varandra. "

I slutet av "Brother i källaren", både Booth och Brennan kommer att vara på väg tillbaka till sina respektive befattningar vid FBI och Jeffersonian.

I en intervju med Entertainment Weekly, sade skådespelaren att fansen inte bör förvänta Booth att sörja förlusten av sin bror under en längre tidsperiod.

"Det kommer inte att vara så mörkt eftersom Booth relation med sin bror var en där han inte kunde hjälpa honom medan han levde, och han kunde inte hjälpa honom när han var död. Det finns saker som händer där vi inte kan hitta hans aska och det finns ett problem i den andra episoden. Han känns som han inte kan hjälpa sin bror, han aldrig skulle kunna hjälpa sin bror. Det är sorgligt, men det är inte den typ av sak som kommer att påverka honom lång sikt ", sade han .

Episode 2 av säsong 11 av "Bones", "Brother i källaren," kommer att sändas på torsdag, 8 oktober på 8:00 EDT på Fox.

Titta på en förhandsvisning nedan.