Finans hem med hyra till egna - att du behöver tänka på

Finans hem med hyra till egna - att du behöver tänka på


Stäng alltid av en expert hyra lägenheten.


Om bostäder finansieras genom avbetalningsköp, får du som hyresgäst på grundval av ett avtal rätt att köpa fastigheten vid en viss tidpunkt.

Som finans hus av hyresavtalet?

 • Slut tidsfrister lika bestämd som köpeskillingen för den leasade fastigheten. I modellen "avbetalningsköp" som du betalat under sikt hyra ingår i Endkaufpreis med. Således är slutbetalningen minskas.
 • Fram till den slutliga köpes hyresrätt förblir avgörande avtal. Samtidigt skapas med lagen (undertecknandet av kontraktet för hyra till egna) ett bindande köpeavtal för köpare och säljare.
 • Rörelsekostnader flyter naturligtvis inte i det slutliga priset med en glänta. Stigande driftskostnader, finansieringsmodellen samt spåra såsom avsaknaden av köpeskillingen till avtalade köpet.
 • En fördel är yttrandet från leverantören av den fasta hyran 2,55-3,65 procent övervägas av köpeskillingen. De förblir konstant under perioder på upp till 25 år i motsats till de annars normalt stigande utlåningsräntor. Även inköpspriset en gång fast förblir densamma. Hyresgästerna i hemmen får också en post i fastighetsregistret, vilket gör det till ägaren av din bostad.


 • Uthyrning av fastigheter - dessa alternativ är tillgängliga

  De flesta tyskar drömmen om ditt eget hem. Sätt att ...

 • Experter ser som en risk att köpa dyr fastigheter. En efterföljande försäljning av resultera i förluster. Dessutom, enligt konsumenternas förespråkar en del samverkande system fungerar när ständigt nya medlemmar rekryteras och teckna aktier.

Om fastighetsfinansieringen nekas

 • Har du eget företag tills för en tid sedan, kommer (stabila intäkter) beviljas en inteckning under en längre period, banker bara utmärkta affärssiffror.
 • Som egenföretagare inom vissa branscher, kommer du att få ett avslag på låneansökan trots goda siffror. Hit hör till exempel restaurangbranschen, fordons- och taxiverksamheten. Arbetar du i en av dessa branscher, hyrköp kan mycket väl vara ett alternativ till bankfinansierade fastigheter förvärv.
 • Med ett banklån, kan du inte förvänta dig också, om du har negativa Schufa poster. Vanligtvis banker vinka när en negativ Schufa info har uppgetts. En liten post, till exempel genom att mobiltelefonföretag betyder inte att du inte kan betala lånet omgångar.
 • Men med skuld på över 5000 euro är i allmänhet final. Detta gäller naturligtvis även i svurit försäkring och en teckningsoption.

Eventuella avbetalnings eller köpoptionen transaktioner bostadsrättsföreningar och andra leverantörer är inte föremål för statlig tillsyn och kontroll. BaFin bryr sig bara om produkter från sådana företag som utför banktransaktioner.