Fix felmeddelandet "Det gick inte att läsa in bilden xp"

Fix felmeddelandet "Det gick inte att läsa in bilden xp"


För att rätta till felet i MW3.

Fix felmeddelandet "Det gick inte att läsa in bilden xp" med standardverktyg

 1. Felmeddelandet anger antingen saknade uppgifter eller nej till en länk misslyckande, resultatet är att uppgifterna inte finns. Med dessa åtgärder kan det fastställas nästan alltid.
 2. Stäng alla program som körs och programfönster.
 3. Sök på din dator mappen där spelet MW3 är inlämnad. Öppna mappen.
 4. Det bör finnas ett program för att hitta, som kallas "INSTÄLLNING". Starta den genom att dubbelklicka. Det är en Windows batch-fil som öppnas i CMD fönster.
 5. Nu måste vi ha tålamod, eftersom programmet körs ungefär tio minuter. Låt gå igenom det. Viktigt: Bryt inte bort det, öppna och alla andra program.  Gör MW3 på engelska - så det kommer att fungera

  De vill att deras tyska versionen av Call of Duty Modern Warfare 3 (MW3) i en enda ...

CMD fönstret stängs av sig själv när programmet är klart. Nu MW3 bör inte längre hindras av meddelandet "Det gick inte att läsa in bilden xp".

Reparation på Steam

Bör inte påverka den metod som beskrivs, och meddelandet "Det gick inte att läsa in bilden XP" fortfarande visas, prova på detta sätt:

 1. Anslut med denna metod alla program som inte har något att göra med spelet för att undvika störningar från andra program. Inaktivera brandväggen och virusskydd, kan detta hindra en nödvändig nedladdning.
 2. Gå till Steam spel bibliotek och leta efter posten "Call of Duty Modern Warfare 3". Klicka med höger musknapp på programmet.
 3. Nu väljer "Egenskaper" och "lokal data" -fliken. Här kan du starta en skanning fel och ladda de uppgifter som saknas. Denna process kan också ta lite tid.

Om dessa åtgärder är värdelös, måste du avinstallera Steam och MW3. Ha en Registry Cleaner och CCleaner genom att eliminera rester av programmen innan du installerar båda programmen igen.