Flera misslyckade inloggningar med GMX - vad göra?

Flera misslyckade inloggningar med GMX - vad göra?


E-post ingen vill missa dessa dagar.

Vad behöver göras på GMX misslyckades inloggningar

Naturligtvis kan hända då och då att du glömmer lösenordet för din egen GMX e-postkonto eller skriva fel i all hast. Men om du tittar, till exempel att sedan senaste besöket ägde rum flera misslyckade inloggningar, du kanske vill överväga att någon har försökt att få tillgång till din brevlåda. Vad kan du göra i det här fallet, kommer att förklaras nedan.

  1. Försök att spåra mentalt, när du ville din GMX-postkonto senaste användningen. Kanske du var de som försökte förgäves att få tillgång till e-postkontot. Där de nuvarande mer misslyckade inloggningar, mer troligt, dock visa sig att en annan person skulle logga in på ditt konto.
  2. Det viktiga är nu först med att ändra ditt lösenord som ger dig tillgång till din GMX brevlåda. Nämligen, kan det vara så att förutom de många misslyckade inloggningar ett försök lyckades. Även om detta är inte särskilt troligt, eftersom personen då redan skulle också ha haft en chans att ändra lösenordet, men du bör välja ett annat lösenord för att förhindra så att du och din GMX e-posttrafik spioneri eller mischief drivs med dina uppgifter. Välj bästa fall en kombination av bokstäver, siffror och specialtecken.
  3. Se efter du loggar in fel upptäcks, kontakta din "Skickat" mapp om e-post har skickats, du har inte skrivit. Du kan behöva sedan informera de lämpliga kontakter som ifråga post inte kommer från dig. Den "Borttaget" mappen du bör också inspektera.
  4. Håll ditt nya lösenord på ett säkert ställe, så att ingen tredje part kan få tillgång till GMX kontot igen.    01:04

    Ändra GMX lösenord - hur det fungerar

    Här detta lösenord där som lösenord - och någon gång kan du ha ...