Floder från AZ: övningar för spelet stad och landsbygd flod

Floder från AZ: övningar för spelet stad och landsbygd flod


Urban och landsbygd flod - flöden från AZ


Nedan är en guide om hur du kan öva flöden från AZ för spelet stad och landsbygd flod och lära.

Hitta och skriv ner floderna från AZ

  • Innan du kan börja lära och öva floderna från AZ är det viktigt att du skapar en lista över alla möjliga flöden. Det är vettigt att ha flera versioner av floder för varje bokstav.
  • Det enklaste sättet att forska i floderna på Internet. Naturligtvis kan du också ta en världsatlas å och plocka ut floderna slumpmässigt. För bokstaven Q, X, Y och Z, är det bäst när man tittar på de asiatiska regioner till motsvarande floder.
  • När du kommer till Internet i jakt på de globala flödena från A till Ö, bör du helt enkelt skriva in Googles sökmotor sökorden "flödar från AZ". Du kommer att se en hel lista över webbplatser där du kan enkelt kopiera floderna.
  • Skriv ner floderna rena och i bokstavsordning på en klisterlapp. Var floderna bäst hand och inte med datorn, så att du kan uppleva floden beteckningar som redan kopiering med.


  • "Tomt med O?" - För att förbli suveräna i landsbygden till städerna flöde

    Rural-urban flöde är en riktig klassiker och de flesta har stor glädje i ...

Öva floderna för spelet stad och landsbygd flod

  • Till namnen på floder för spelet stad och landsbygd flod som du antecknade också att internalisera, det finns olika metoder. Valet av metod beror på vilken typ av lärande som du representerar.
  • Om du lär dig enklast genom att öva, bör du skriva ner namnen på floderna alltid i alfabetisk ordning på ett papper. Upprepa proceduren tills floden namn är förankrade i ditt minne.
  • Om du kan lära dig bäst visuellt, bör du läsa floden namn upprepade gånger eller skriva ner på registerkort. För att göra detta, notera versaler på framsidan och den enda namn på baksidan. Så du kan senare kontrollera om de enskilda namnen har inbäddade i ditt minne.