Gör beadweaving själv - så det går


Gör beadweaving själv - så det går

Enkel beadweaving att göra dig

Tillverkad av rektangulära barer med ett tvärsnitt av 1 x 1 cm och en bar med ett tvärsnitt 5 x 1 cm kan du göra en beadweaving själv:

 1. Lägg lite lim på den långa sidan av fyra av delarna B och limma dem jäms med de smala sidorna av delen A. Resultatet är ett "H".
 2. Nu anger vitt lim på ena sidan av de återstående delarna B och hålla dem på de två limmade delar B. "H" är nu över 2 cm långa slag och ner bara 1 cm långa.
 3. Säkra lim i tillägg av fyra långa träskruvar, som passerar genom den dubbla del B, del A och del B enkla. Sätt i varje hörn av Perlenwebrahmens, gör du det själv, en skruv.
 4. Såg från kam två delar, som var och en är 5 cm lång, från. Borra i tänderna under varje två hål. Skruv åsen delar av insidan av de långa sidorna av "H s", så att tänderna hos kammen skjuter approximativt 3 mm över "H". De används senare för att anpassa varptrådarna av Perlenwebrahmens.  02:01

  I farten mixtra en lykta - Instruktioner

  Om du behöver i farten en lykta, är att bygga något ...

 5. Nu skruva fortfarande utanför i mitten av den smala sidan av komponent A en skruv. Ta skruvar med en axel och lämna en del av skruven utan gänga utskjuter ca 1 cm. Sålunda skruvarna är i mitten av den korta sidan av en exakt mellan de limmade delarna B.
 6. Varptrådarna är fästa till en av bultarna och utförs mellan pinnarna hos kammen första halv, spänna över beadweaving och utföras mellan pinnarna hos kammen sektionen 2 för att fästas till den 2: a skruven.

Om du behöver beadweaving det att göra längre stycken själv, måste du skruva i båda ändarna av Perlenwebrahmens band, mellan vilka en spole från sytråd är på en gängad stång. Du kan svepa varptrådarna där och senare pärla arbete på den andra. Om nötter spolarna kläms mellan barerna - men det skulle vara en beadweaving fram.


Gör beadweaving själv - så det gårGör beadweaving själv - så det gårGör beadweaving själv - så det gårGör beadweaving själv - så det går