Hur en oskyldig Facebook-inlägg förvandlas till en viral fusk skandal

Hur en oskyldig Facebook-inlägg förvandlas till en viral fusk skandal

Sociala medier har varit den springande punkten i vissa allvarligt bedårande kärlekshistorier. Ta till exempel den tid en inloggnings glitch på Facebook som ledde till dating - och slutligen äktenskap - av ett par som annars aldrig skulle ha träffat. Eller, kanske, tids två själsfränder fann varandra när deras tredje klass klass bild ades på Facebook. Men tyvärr, inte alla historier har att glad, romantisk slut, men de kan leda till en viss möjliga rättvisa.

Men låt oss börja från början. I lördags kväll, frisör studenten Pippa McKinney var firar sin 22-årsdag på en klubb i Manchester. Pippa blev kontaktad av en kille och två fick chatta. "Jag trodde att han var underbara och vi fick riktigt bra" Pippa berättade Manchester Evening News. "Jag har varit singel i åtta månader. Han var riktigt snygg äkta och trevligt, eller så jag trodde. "

De två tillbringade hela kvällen i klubben tillsammans. "Jag pratade med honom hela natten," Pippa berättade Manchester Evening News. "Vi dansade tillsammans och kyssas. Han hade väl fina ögon. Han frågade mig om jag var singel och sa att jag var fantastisk. Han hålls säger "du är fantastisk, är du säker på att du är definitivt singel?" Och jag frågade honom samma sak och han sa att han var. "

Saker verkade även att få allvarliga, sade Pippa - "han frågade även om jag skulle gå tillbaka till sin mammas hus i Wythenshawe." Så hon fick sitt nummer - bara för att upptäcka nästa dag att det var fel nummer. Tänkte att han kunde ha felaktigt sätta den i sin telefon av en slump, bestämde hon sig för att ta till Facebook för att förklara sin belägenhet.

"Nästa dag jag beslutat att kalla Matty att se om han kom hem OK, men samtalet avslutades omedelbart och jag insåg att jag hade fått hans nummer fel," sade hon till Manchester Evening News. "Jag var rensad."

Tags: