Hur hittar jag ett hål i poolen? - Anteckningar

Hur hittar jag ett hål i poolen?  - Anteckningar


När vattennivån sjunker kontinuerligt, bör du inleda sökandet efter läckan.

Förlora din pool vatten, bör du agera snabbt

  • Om vattennivån i poolen märk, så du har anledning att tro att det finns ett hål i poolen, så det kan jämföras beroende på storleken på poolen nästan till den berömda nålen i höstacken om du måfå på jakt skulle gå till oönskade flödet.
  • Det är inte bara kostnaden för ständigt fyllas vatten, bör du uppmuntra dem så fort som möjligt för att täta hålet i din pool. En term reparation av läckan kan snarare undvika större skada. Med tiden kunde hålet växa så att mer vatten kan rinna in i närheten av den sjunkna poolen och därmed sido och lägre tömningar gräns kontinuerligt. Så skulle vara början på en relativt liten skada en "total förlust".

Som ni kan se hålet i poolen

  • Mät vattennivån dagligen. Är han en dag oförändrad, som är den position där hålet kommer att hittas i höjden på den aktuella vattennivån. Nu har du det område som du behöver för att noga undersöka, så begränsad att framgång inte längre är sannolikt att vara vänta på sig.
  • Etablera att poolen är helt urladdat kan det bara finnas en slutsats, nämligen att läckan måste placeras på botten av poolen.
  • Innan vi går till botten av poolen, bör du ta detta från toppen inspekteras. Även i en mycket ren damm smuts kommer att bosätta sig på botten. Vid den punkt där vattnet rinner ut ur poolen, kan fler smutspartiklar hittas som andra oskadade områden av poolen golvet. Annars skulle du fortfarande bara tidsödande okulärbesiktning, där du måste ta cm för cm i anledning inspekteras.


  • Pool - hitta hål i marken och reparation

    En pool kan hittas i många trädgårdar. De används för svalka under varma ...

Tags: hål, pool, Yourself