Hur kan jag ta bort data?

Hur kan jag ta bort data?


Ta data från webben

Hur ta bort informationen

 1. Öppna webbplatsen för leverantören, som har sparat uppgifter. Logga in här med dina användaruppgifter och ändra inställningarna.
 2. Här hittar du borde, ofta väl gömd, en knapp som gör att du kan radera ditt konto möjligt. Tar bort därmed också de många personuppgifter.
 3. Har du ett konto eller hitta ett sådant alternativ inte, så kontakta oss via telefon för att förhindra utvecklaren långsam svarstid på e-post. Förklara din situation.
 4. Ofta kommer du att bli ombedd så vänlig att skicka ett mail där du sammanfattar alla data som ska tas bort. Det skulle vara möjligt också att efter födelsedatum är en direkt avlägsnande initieras.
 5. Om du hittar information om sökmotorer, sedan bara gå till relaterade sidor och be dem där till radering. Kontaktuppgifter kan läsas som regel direkt genom kontakter sidan.  01:22

  Klart Apple-ID - Hur

  Ta bort en Apple-ID tillhandahålls inte av Apple. Detta betyder inte ...

Tänk på att många leverantörer raderade konton hålls säkrat upp till ett halvår. Den säkerhetskopian kan göra det möjligt för dig att därefter mata in vanligt. Önskar du inte en sådan visshet, så ska du informera utvecklarna om det.

Behandla data på webben mer försiktiga

 • Du kommer att finna att det tar bara ett par klick på Internet för att kopiera information. Det kan därför mycket väl vara att du upptäcker raderad information efter några dagar på andra webbplatser. Ett fullständigt avlägsnande är svårt.
 • Den enda lösningen på sådana problem är att finna i den mer kontrollerad inställning av filer och information.
 • Tänk flera gånger om du verkligen vill dela en personlig bild med världen, vare sig information om din nuvarande arbetsgivare på sociala nätverk är användbara och vad det har för effekt, om du gör något partnerskap och något intresse för allmänheten. För första gången uppgifter på webben, kan de tas bort endast med svårighet.