IncrediMail: Gammal version - Ta reda på hur du installerar

IncrediMail: Gammal version - Ta reda på hur du installerar


Var försiktig när du installerar gamla versioner


Om du uppdaterade e-postklienten IncrediMail och har därför installerat den version av IncrediMail 2 är det möjligt att det uppstår problem. Så kan inte skapa mappar eller har försvunnit, till exempel e-post. Många användare installerar därför återigen den gamla versionen. Innan du gör det, bör du överväga vissa saker.

Innan du installerar den gamla versionen

 • Du vill spela med den gamla versionen av IncrediMail, är det nödvändigt att du tar bort den version av IncrediMail 2 helt. Det men inte tillräckligt att bara ta bort programmet. Dessutom bör registerposterna tas bort. För detta ändamål är användningen av det rekommenderade RegCleaners .
 • För att inte förlora alla data när du avinstallerar, bör du först skapa en säkerhetskopia. För att göra detta, starta e-postprogrammet och välj "File" på. Här hittar du alternativet "överföring av data och inställningar." Genom att välja "Överföring till nya datorn" en säkerhetskopia skapas, som du bör säkerhetskopiera först på ett USB-minne. Dessa kan återimporteras.
 • Observera att det fortfarande kan finnas problem trots lyckad installation av den gamla versionen. Därför bör du förutom säkerhetskopiering av data från programmet tillbaka upp mappen "identiteter", "post" och "Kontakter" för att upprätthålla personliga inställningar och adresser.

Installera nya IncrediMail

 1. Först när inga uppgifter om IncrediMail återfinns på din dator, kan du använda en gammal version Ladda ner e-postprogrammet. Kontrollera filen först efter virus innan du börjar installationen.  Med IncrediMail återskapa data - är hur det fungerar

  Ett e-postprogram kan inte alltid vara ful och tråkig. Särskilt i ...

 2. När du har installerat den här versionen måste du först importera data säkerhetskopieras på flash-enhet data USB. För att göra detta, öppna e-postprogrammet och välj igen under "File" alternativet "överföring av data och inställningar."
 3. Den här gången, klicka på nedre punkt "Transfer från gamla datorn" och välj platsen för säkerhetskopiering av data. En omstart automatiskt utförs sedan.
 4. Är dina adresser och e-post inte finns, så de måste tas upp senare på "Import". För att undvika problem, bör du inte kopiera slutet mappen "identiteter" tillbaka i programmet.