Lösa en ändlös berättelse i Skyrim - Hur fungerar det?

Lösa en ändlös berättelse i Skyrim - Hur fungerar det?


I Skyrim många uppgifter som ska lösas.

Så i Skyrim startar berättelsen

I dina äventyr i Skyrim, ska du Alduin använder Paarthurnax, rullnings i Gamla och skrik Drachenfall har redan sålt. För att helt besegra Alduin, måste du fånga en gammal följeslagare Alduin draken festivaler. Först måste du de enskilda partierna men flytta vapenstillestånd, detta behöver strävan "en historia utan slut".

  1. De talar detta första med Balgruuf den äldre, Jarl White Kör. Naturligtvis han är inte entusiastiska över din idé, men skulle gå med på detta förslag, om du förhandla fram en vapenvila mellan riket och storm rockar och grå skägg stöder detta förslag.
  2. Prata sedan med Arngeir i hög Hrothgar och säkra stöd från de grå skägg till.
  3. Därefter behöver du bara Ulfric storm päls och General Tullius övertyga Windhelm. General Tullius berättar i alla fall på Ulfric storm coat, kan det vara så att du först måste göra en annan sökande, så han tilltalar.

Lösa "en aldrig ending story"

  • Gör alla parter överens om att förhandla om eldupphör i Skyrim, sedan är det bara att gå efter hög Hrothgar. Sitt ner vid förhandlingsbordet och förhandla om eldupphör. Möjligheten att fatta olika beslut, som har ett inflytande på efterföljande historia.


  • 02:28

    Skyrim: Hitta Scroll gammal - hur det fungerar

    I Skyrim du behöver under dina äventyr och Scroll gamla ...

  • I slutet av förhandlingarna Esbern kommer fortfarande att lära ett skrik, som gör att du kan kalla draken och kan fånga i Dragon firandet av Vit Springa. Således strävan "A never ending story" färdig.

Gör först alla parter överens om, sedan resten är en bris. Dock kan det vara så att du först måste hitta den skårade kronan för Ulfric storm coat.