Quantico "Säsong 1 Episode 2 Recap: The Terrorist Hunt

Quantico "Säsong 1 Episode 2 Recap: The Terrorist Hunt


BEVERLY HILLS, CA - AUGUSTI 04: (LR) Exekutiv producent Mark Gordon, skådespelerskan Priyanka Chopra och författare / exekutiv producent Joshua Safran tala på scenen under "Quantico" paneldiskussion på ABC Entertainment delen av 2015 års sommar TCA Tour på The Beverly Hilton Hotel den 4 augusti 2015 i Beverly Hills, Kalifornien. (Foto: Frederick M. Brown / Getty Images)

Mysteriet fortsätter i Episode 2 "Quantico." Mellan framĺtglimt scener är identiteterna av varje FBI agent hoppfulla sakta ifrågasätts. Alla är inte vem de verkar vara och detta inkluderar Alex Parish (Priyanka Chopra), som misstänks vara en terrorist och är på flykt från sina FBI kollegor.

Enligt Entertainment Weekly, Alex intervjuade är något som är värt att minnas. Hon säger att hon valde att vara i akademin eftersom hon vill skydda landet till varje pris. Utanför rummet, Liam (Josh Hopkins) berättar Ryan (Jake McLaughlin) som Parish är hans mål, som han behöver för att vinna hennes förtroende.

Vecka 2 till FBI academy utbildning och Ryan har fortfarande ännu att få Alex förtroende. Det finns scener av dem i obekväma run-ins i badrummet och på banan. Tittare i princip fattas genom rörelser fysiska utbildningar inom akademin. De var också i uppdrag att utreda en rekonstruerad scen där en verklig brott terrorist planerades med hjälp av sina ledtrådar. Men det var hennes instinkter som gjorde Alex den enda personen att knäcka utredningen.

Flash fram sex månader efter sin utbildning. Församlingen är på flykt från sina kolleger FBI-agenter efter att hon anklagades för att vara en terrorist och skjuta Ryan på hennes lägenhet. Efter att ha rymt van olyckan, Alex finner ett sätt att sortera förvirring själv.

Hon går till hennes lägenhet och inser att hon har inramats för bombattentatet. Den intilliggande rum till hennes fylls med bomber riktar sig till hennes lägenhet. Medan scouting för ytterligare ledtrådar, får Alex in i ett slagsmål med Nathalie som vägrade att tro att församlingen är oskyldig.

Hon lyckas fly och finner ett sätt att prata med Ryan, som ligger på sjukhuset sårade och försöker övertyga honom om sin oskuld. Ryan lovar att hålla FBI utanför hennes spår, men i sin tur skulle behöva göra det ser ut som hon är skyldig. Liam dyker upp på sjukhuset och frågar vem som sköt honom och han säger att Alex gjorde. Parish är officiellt en terrorist på flykt och efterlyst av FBI.