Reitkür compile - tips

Reitkür compile - tips


A par Fristil kräver mycket koncentration.

En Reitkür ger kul

En Reitkür är alltid en speciell händelse under turneringen, med glädje och spänning för att förbereda förarna före och publiken väntar i väntan på prestanda.

 • En Reitkür kan ridas antingen individuellt, i par, fyra, eller ens i en större grupp. Det är vettigt att antalet ryttare är bara så alltid parvis kan bilda är.
 • Det är viktigt att du väljer en lämplig till gångarter musik och freestyle utformat innehåll och kreativa prestandaklass som innehåller lämpliga lektioner. I ett par Freestyle också fortfarande läggas förändringen mellan paren ridit och dekonsoliderade siffror. En kadrilj bör jämnt fylla igen hela rektangeln att komma samman så smidigt igen om möjligt.
 • Vare sig individuellt eller ridit flera En rutin är en höjdpunkt, det är roligt att kunna presentera sitt eget program till valda musiken. Den harmoniska Utgångs, desto bättre blir resultatet. Men detta innebär också ett omfattande utbildningsprogram, eftersom inte bara processen måste passa perfekt, måste ryttaren också alltid vara säker på att stanna i takt med musiken och samordna ett nära samarbete med de andra förarna. De bör behärska sin freestyle "i sömnen", då de kan koncentrera sig helt på den rena änden.

Att sätta ihop freestyle

 • Oavsett på vilken nivå du rida, för riktigt bra framgång en freestyle, är det viktigt att du alltid i ditt sätt och installera några lärdomar som man inte riktigt behärskar. Domare hastighet vid en turnering en ren ridit, kanske med några enkla lektioner lager Reitkür bättre än en som har en högre svårighetsgrad, men det genomfördes klart orena. Du bör fokusera mer på en harmonisk utformning än att fokusera på rätt ridning, bör dessa vara en självklar krav.


 • Ride rätt på avdelningen

  Ridning i avdelningens många ryttare och häst en fasa. Inte ...

 • Om du vill rida en individuell Freestyle, kan du alla lektioner som du har bemästrat din häst visar. Här bör du se till att ansluta dem till varandra välformade. Efter möjlighet lektion bör rader av lektionen, vilket bör öka spänning ända till slutet. Utnyttja hela torget och visa dina styrkor. Valet av musik spelar också en mycket viktig roll, rytmen bör perfekt anpassade till rörelser din häst. För detta bör du be någon att jämföra varje kandidat bitar med klockan på din häst medan ridning själv. Rent instrumentala stycken bör du föredrar. Dagens teknik gör det möjligt att klippa ihop bitarna tätt, så att de sömlöst samman och matcha tempobyten ridit.
 • En Reitkür till andra betyder mycket mer samordning och finjusteringar, eftersom en ryttare måste du inte bara fokusera på sig själva och musiken, men också på din partner, måste du hålla på att tala på samma nivå och starta lektionerna samtidigt och finish. Var noga med att installera en omkopplare mellan ridit som ett par och distribuerade siffror. Dessutom bör din häst passar varandra väl från klockan sedan, har samma fart. En nästan lika stor storlek skulle vara trevligt, liksom samma färg, som båda är men inte ett måste. Hästarna måste vara sympatisk, kan det inte vara obehaglig för dem, alltid nära att gå sida vid sida, eller runt en annan.
 • En kadrilj är särskilt trevligt, för här kan du utnyttja alla fyra hörnen, jämnt och flytta hitta varandra igen. Du kommer att behöva mer samordning eftersom du också fortfarande måste alltid bortse från helheten och din position i gruppen. Det måste kunna lita på varandra. Återigen bör hästar och ryttare rida på samma nivå och varje plats i någon form. Intressant det ser ut när hästarna har två färger, till exempel, ett par svarta och ett brunt.

Siffrorna för Reitkür

 • Fläkten är en bra siffra, du kan rida den som föröknings- eller självstängande lådor. Är alla ryttare på mittlinjen i rad, denna tur till ett kommando i 45 - från vinklar till hovar, omväxlande vänster och höger -%. Tvärtom finns ryttare på hoven, halv ett tåg från varandra och på olika händer. Vid ett kommando all tur i 45 -% - vinkel mot mittlinjen och ställde upp en rad.
 • De lår du kan använda på en stor kadrilj också. Alla rida en rad på mittlinjen och rida samtidigt en lår, växelvis på båda sidorna.

Låt dig inspireras, det finns många bra siffror.

Tags: Fritid, Sport