Såg Holzbuchstaben som dekoration - så gå vidare

Såg Holzbuchstaben som dekoration - så gå vidare


Denna såg är lämplig för trä bokstäver.

Tinker Holzbuchstaben själv

Den crafting av trä bokstäver som dekoration är en bra sak, när även barn kan gå bra. Trä bokstäver, kan du designa, till exempel som en dekoration för barnkammaren dörren, som sedan visas som namnet på barnet i åtanke livfullt.

 • Det exakta valet av materialet förblir din grej. Beroende på hur stor och stark för att vara bokstäver, måste du få träet. Lämpliga hårda och mjuka trä eller plywood, men är inte lika bra Pressspanplattem eftersom dessa ofta splitterskydd.
 • Du kan också inte köpa virke nödvändigtvis. I grovavfall kan hittas ofta lämpligt av gamla skåp eller andra möbler för ditt projekt, vad du inte behöver spendera extra pengar.
 • Tänk innan arbetet påbörjas, om du vill använda som en dekoration en sticksåg för att skära ut brevet eller elektrisk sticksåg. Ju starkare materialet och desto större blir bokstäverna, annars är mycket besvärande ju mer du bör överväga att använda pusslet, som sågning av egen kraft.

Sågning dekorativa alfabetet trä

 1. Skär upp det första med en tunn kartong eller robust papper bokstäverna stencil ren affär. Med dessa mallar kan du läsa bokstäverna i en spetsig mjuk penna på trä. Håll utkik efter varje bokstav för sig att en kant stänger exakt med en ytterkant träpanel och bokstaven registreras minst 2 mm från varandra.  02:13

  Påsk hantverk trä - så lyckas s

  När påsken närmar sig, är i hushåll, särskilt när det finns barn, ...

 2. Placera sågen nu på träet kanten, där ja är att vara i början av ditt brev och såg med en fin blad långsamt och så noggrant som möjligt den inspelade linje längs tills du når den del där du startade och Brev är helt skära ut.
 3. Det gör du nu med alla Boka lika, tills du har trä bokstäver att vara helt ensam framför honom. Med ett fint trä fil, kan du nu eventuellt möjliga felaktigheter av avrundning hörn eller upparbeta och med fint sandpapper slipa vänligen slutligen ytor och kanter från bra, så inga flisor, spån eller stötar kvar.

Trä bokstäver du kan damma av väl och göra färg som dekorativa ännu. Oavsett om du använder detta bets eller färg, är din fantasi kvar. Länkade områden, t.ex. i en "O" till exempel, som faktiskt skulle vara ett lås, som du angav där det normalt skulle skära ut, bara har samma färg som bakgrunden senare, där bokstäverna bifogas.