Skriv kommentar - Instruktioner

Skriv kommentar - Instruktioner


När du skriver en kommentar kan du vilja bli av med din personliga åsikt.

Presenterar en glans

 1. Som nämnts ovan, är glansen en kvick, ofta polemisk eller satirisk kommentar i en tidning eller tidskrift, den mest personliga, så att varje fråga åter skriven av samma författare.
 2. Den ursprungliga betydelsen av glans är "hånfulla sida noterar". Detta beskriver kvick, men också ironiskt och sarkastisk karaktär av en glans. Dessutom visar den ursprungliga betydelsen av ordet av kommentarer bör att man vara kort när du skriver.
 3. En apostil bör inte utföra ett ämne omfattande, men att plocka ut en vald av författaren avgörande punkt som kommentaren fokuserar och författaren skulle komma till sin spets när du skriver.
 4. En annan stilistisk är att väldigt avlägsen lysande punkter är relaterade till varandra på ett groteskt sätt i en kommentar.
 5. Hämta samtidigt på toppen, och använda massor av stilgrepp och leka med retoriska frågor eller siffror.  Hur man skriver en kommentar? - Instruktioner

  Vem skriver en kommentar, skriver ingen informativa faktatext. Snarare är en ...

Hur ska du börja skriva?

 1. Först väljer du ett ämne som är på ditt sinne. Detta kan vara en daglig politisk hett ämne eller ett ämne som berör dig personligen, men har universalitet och allmänheten intresserad av, såsom kamp mellan könen, relationer etc.
 2. Träna en personlig objekt som du vill relatera till detta ämne, och samla argument eller humoristiska och överdrivna händelser som matchar den valda tema och du kan representera.
 3. Subjektivitet är en viktig stilistisk glans. Därför du skriver lugnt från din personliga perspektiv.
 4. Inte snåla på ironi och sarkasm, och kommer gärna med polemisk. Den levereras i en glans varken objektivitet eller politisk korrekthet.
 5. Arbeta när du skriver en slutsats från, som glansen bör vara detsamma i sitt lopp. I slutet ska du kunna känna igen dina åsikter och resonemang klart.
 6. Ha kul skriver kommentaren, och du har åtkomst till denna tysta djupt i retoriska och polemiska trick.