Släthårig foxterrier valpar - Skötselråd

Släthårig foxterrier valpar - Skötselråd


Släta räv terrier valpar humant höja

Karaktär och utseende släthårig foxterrier

 • Om du väljer att köpa en släthårig foxterrier, är det viktigt för dig att veta att han är väldigt pigg både i valpåldern samt en vuxen hund. Även om han är en trevlig housemate, skäller han ut, men aldrig utan anledning.
 • Observera att även om han ser söt, men inte leksaker är att det inte kan stå ut med allt. På vägen, är det bäst att hålla det hela tiden under kontroll, eftersom man aldrig vet när hans medfödda passion för jakt genom att gå med honom.
 • Kom ihåg att även en släthårig foxterrier valpar måste vara auktoritär utbildade. Kommer han att vara ute mjuk, vinner sin medfödda skärpa övertaget.
 • Kroppen av hundras som utvecklats under det första levnadsåret kraftfullt och torg, benen är starka, men inte grov. Här är terrier liten, men varken för högt eller för niederläufig.
 • Titta på huvudet på din hund, kommer du att märka att det är platt ovanpå och ganska smal, mellan öronen är bredare och smalnar därifrån vidare till svart näsa. Här faller på den mörka, små, djupt liggande och eldiga ögon, och riktade och lutas framåt öron.


 • Labrador retriever valp - att veta om inställning och hantering

  Labrador Retriever anses nybörjare hund eftersom han är utåtriktad och vänlig. ...

 • Observera att släthårig foxterrier valp efter första ruggningen har en tät, platt-montering, inte vågigt hår. Magen och insidorna måste vara hårig.

Hur ta hand om din valp

 • På grund av dess täta och slät päls, är det inte svårt för dig att behålla din släthårig foxterrier valp ordentligt. Detta inkluderar den dagliga vården med en grov borste. Se också till att klorna är tillräckligt kort för att förhindra smärta i sina dagliga promenader.
 • Observera att din nya familjemedlem får kvalitet valpfoder. Detta säkerställer en god utveckling av muskuloskeletala systemet och åldersanpassad tillväxt.
 • Se till att ditt barn får tillräckligt immunisering hund och uppmärksamma en ofarlig skadedjur behandling. För att säkerställa att kontakten med andra hundar, kan en överföring av smittsamma sjukdomar och parasiter undvikas.

Obs utbildning i släthårig foxterrier valp

 • Bestäm dig för att köpa en släthårig foxterrier valp, bör du vara intresserad i förväg veta livsmiljö ung hund. Fråga din uppfödare om du kan se den nya familjemedlem i den fjärde till sjunde levnadsveckan därför. Detta är särskilt viktigt eftersom valpar är under denna period i präglingsfasen och bör deras framtida ägare sniffa att nu ta en kontakt.
 • Lägg märke till att ansvariga uppfödare uppmärksamma under socialisering perioden att utvecklingen av barnets hund förstärks av många olika intryck. Även här avgör om din blivande hund kommer att vara mer eller mindre aggressiva.
 • Under trettonde till sextonde veckor det hör till din uppgift, tilldela ditt husdjur hierarkin inom familjen. Det spelar ingen roll om du är starkare än han är, men ställs vid denna tid, som har resurser, såsom mat och leksaker, har.
 • Du vill inte att din hund barn utvecklar en neurotisk tyrann, måste du vara auktoritär när släthårig foxterrier. Det betyder inte att goda resultat inte belönas med godsaker när du tränar. De kallar denna metod för utbildning positiv förstärkning.
 • Puberteten fas börjar vid din foxterrier i sjunde månaden. Precis som människor, kommer också den i obekväma ålder. Även om nästan vuxit, är vad det yttre beträffar hunden fortfarande ett barn. Först efter det andra året, har han blivit "personlighet" att det kan vara på grund av dess genetiska och miljömässiga påverkan. Observera att denna fas är dåligt lämpad för din hund nästan få nya, men det bör utvidga lärt sig att i de tidigare stadierna.