Sommar finnar - så behandla dem

Sommar finnar - så behandla dem


Undvik sommar finnar bäst i förväg.

  • Lider du av på hög värme i sommar enligt sommar finnar, så det är viktigt för dig att bära lätta kläder tillverkade av naturmaterial som bomull eller linne, som är anpassade till klimatet. Dessa material absorberar svett och din hud kan fortsätta att andas.
  • Är din hud överhettad, så visa upp i vissa delar av kroppen rodnad i form av sommar finnar. Av denna anledning bör du tvättar din hud ljummet och torr mycket väl. Det är lämpligt att ta en C-vitamin eller kalcium beredning. Med dessa åtgärder, du lindra klåda och rodnad i finne sommaren.

Undvik sommaren finne på rätt sätt

  • Planerar du en semester i söder, så ta cirka fyra veckor före avresan, en form av vitamin A a. Inkomsterna kan hittas i bipacksedeln. Observera att behandling mot sommar finnar även under din semester inte bör avbrytas, så att du inte drabbas av sommar finnar.
  • Om du vill undvika sommaren finnar, använd solskyddsmedel som innehåller mycket effektiva UV-A-filter. Om det trots den höga solskyddsfaktor men envisa finnar sommar har gjort, användning av apoteket ett recept, som kortison grädde, vilket ger dig ännu efter några tillämpningar lättnad.
  • Tillbringa din semester vid havet eller i bergen, bör du överväga vissa försiktighetsåtgärder. Om det kan inrättas, flytta bort från direkt solljus och leta efter en lämplig plats i skuggan. Du bör sakta vänja sig vid huden för sol och öka solexponering gradvis. För att undvika sommar finnar och kan njuta av din semester till fullo.


  • 01:14

    Mjölk och honung mot rodnad och akne - så du använder det på rätt sätt

    Mjölk och honung mot rodnad ett gammalt hem botemedel som fortfarande ofta ...