Spela upp bilder i följd - som arbetar bildspel med Windows Movie Maker

Spela upp bilder i följd - som arbetar bildspel med Windows Movie Maker


Bildspel du kan bränna till CD.

I följd arrangera bilder i ett bildspel

Det faktum att bilder i digital form idag som filer, är mycket stort urval av presentationen av dina bilder.

 • Inte fullt så länge sedan var fotografierna fortfarande inspelat på film som en negativ, då konsumerar utvecklats i det mörka rummet och överfördes till fotopapper. Så fick du dina foton i vykortsformat och var tvungen att sortera dem i bokliknande fotoalbum.
 • För att presentationen av bilderna var naturligtvis begränsad till den gemensamma visning av sådana album. Hon bläddrade igenom sidorna efter varandra och från en play inspelningarna hade ännu inte talat.
 • Med övergången till digital fotografering, har detta förändrats. Dina bilder kan redigeras med hjälp av verktyg och program på datorn och ordna bildspel. Även med Windows Movie Maker som är möjlig.

Spela bilder i ett bildspel

 1. Windows Movie Maker är en verktygslåda för ditt operativsystem på din dator. Det är dock en förutsättning att du använder Windows. Gör följande sökväg för att starta det: "Start", "Alla program", "Windows Live" och "Windows Live Movie Maker".  02:42

  Spela video baklänges - med Windows Movie Maker, det går så här

  Du vill att dina video som motsatt riktning, men inte speciellt märkvärdig, dyra ...

 2. På det tomma öppna programfönstret gång på "Lägg till foton och videor", öppnar sedan en Explorer-fönster. Navigera till de mappar i vart och ett av dina bilder och lägga till dem var och en med ett dubbelklick. Upprepa processen tills alla önskade bilder ses efter varandra i den så kallade "story".
 3. Använd sedan "Lägg till musik" att sätta ditt bildspel med musik. Sök som vanligt musikstycket och fäst den med ett dubbelklick på vänster musknapp sattes.
 4. I den vänstra rutan, det finns ett förhandsgranskningsfönster. Du kan spela showen skapat en gång och se om de uppfyller dina behov. Om så är fallet, så glöm inte, slutligen spara ditt arbete.

Lägg till ditt arbete som antingen ett projekt fil eller som en film. Med ett projekt fil kan du senare öppna denna visa igen i Movie Maker och redigera vidare eller ny. Är showen sparas som ett klipp, det finns inte längre på detta sätt.