Tattoo med kompass - Begrepp

Tattoo med kompass - Begrepp


Compass tatueringar är populära bland båda könen.

Nautiska ikoner - populära bland tatuering fans

Tatueringar var en populär organ smycken tidigare speciellt med sjömän. Under medeltiden var de bärs av sjömän, mest som en lucky charm å ena sidan och vittnesmål från sina resor på den andra. Så småningom den typiska sjöfart kroppen smycken har spridit sig till andra populationer. Tidigt 20-talet var det främst de anställda, den så kallade proletariatet, var tilltalande för bläck under huden. Genom de mycket social klass sjömän tatueringar funnit sin väg till ungdomar i femtiotalet - de Rockabillys som också oftast uppstått från arbetarklassen. Än idag är det den här scenen, där nautiska tatueringar såsom vinden rosor och ankare är särskilt populära. Men rockabilly scenen är bland de subkulturer inte för sig själva, men det påverkar också Psychobilly- och hardcorescenen stark. Man kan säga att Psycho Billy och HardCorer ser ganska likartade Rockabillys, där de hör bara något annorlunda (hårdare) musik. Symbolerna som används i respektive scener, men ofta densamma. Däremot kan andra personer vara naturligt lämpliga bilder sting. Förutom den nautiska stjärnan har gjort det till kompassen många. Den fråga som bör ställas innan varje hopp, är: Vad gör denna tatuering från?

Kompassen och dess betydelse

  • Kompassen har i verkliga livet redan av stor betydelse: Vem bär en med honom, kan orientera sig alltid. Denna betydelse kan tillämpas på tatueringar. Så kan betyda en kompass tatuering som du vet exakt var du vill gå i livet och klara ändar i åtanke.
  • Däremot kan en kompass också vara en stark tro på Gud - i betydelsen en högre makt som styr ett liv och leder. En stor fördel är att denna symbol är mindre slående än ett kors eller radband.
  • En tredje mening kan vara en stor kärlek till havet. Om du gillar havet, kanske bor vid kusten eller vill leva som det eller när du går seglar på en regelbunden basis, eftersom du inte kan leva utan vatten, är det en bra idé att visa detta genom en kompass tatuering.

Den korrekta riktningen av nålen

  • Bevisa uppmärksamhet på detaljer, såväl som den riktning i vilken visar nålen kan ha en mening. Homosexuella ibland kännetecknas av en inåtvänd söder nål - en dold scen Anmärkning för insiders som kanske du, du ska inte sätta dessa inkluderar, i att kompromissa situationer.


  • Cherry som en tatuering - Betydelse

    Cherry är ett populärt motiv som en tatuering. Särskilt i rockabilly scenen har hon ...

  • En kompass med nålen pekar mot norr används ofta av metall fans kan vara lätt connotes extremhögern på grund av hänvisningen till den nordiska mytologin också. De andra två riktningar är neutrala, men sätt kan du också bevisa kärlek till din region. Om du kommer från Bochum, passar till exempel en pekande västerut nål perfekt.

Dessutom den del av kroppen där du bär kompassen, kan ge den mening. Halsen antas på hjärnan och förandligade tatuering, påverkar överarmen fysiskt. Naturligtvis kan du också helt menings fritt bära en sådan tatuering men eftersom du hitta dem vackra. Slutligen ansluter inte en djupare mening alla som bär en nautisk stjärna, eller ett ankare så.