Upptvinnas lockar med aluminiumfolie - hur det fungerar

Upptvinnas lockar med aluminiumfolie - hur det fungerar


Så kan dina lockar ser.

För att få Ursnygg krullar

Visst, det finns otaliga sätt du kan uppnå lockar, men många variationer är antingen dyra eller skada håret i onödan. Du behöver inte spendera mycket pengar för din lockigt mane. Allt du behöver är en liten curl eller lockar spruta skum, aluminiumfolie, en kam, en hårtork och för målgång lite hårspray.

 1. Kamma håret första brunnen. Förbered aluminiumfolie och tår beroende på hur stor du vill lockarna, en remsa av aluminiumfolie. För små lockar uppfyller 10 centimeter och för stora lockar bör då redan vara minst 15 centimeter.
 2. Vik folieband i mitten och samla ihop lätt, så att det sker i form av en kommersiell Papillote.
 3. Nu dela varje ett hårstrå från, stänka med lockarna spray och börja strimma av tipsen för att linda Alufolienpapillote.
 4. När du anländer vid hårfästet, böja ändarna av folien tillsammans lätt. Så ingenting kan glida och aluminiumfolien förblir ligger an mot huvudet.  02:01

  Gör lockar med hushållspapper - så att du får det rätt

  Om du bara vill prova curling gånger, behöver du inte en frisör ännu ...

 5. Arbeta dig nu tills du har allt hår lindade runt hela huvudet.
 6. Nu kan du lämna håret antingen två eller tre timmar så eller föna håret i ca fem minuter bra.
 7. Låt svalna bra hår och kolla på en rad, eftersom det har blivit lockigt. Om låset är inte så vacker, sedan linda tress bara igen och lämna aluminiumfolie under en längre tid i håret. En halvtimme bör, beroende på hårlängd, tillräcklig.
 8. Nu aluminiumfolie från håret lös, kort biltur genom håret med fingrarna och fäst den med hårspray. Och redo är lockarna.