Affischer satin eller glansigt beställning? - En Beslutsstöd

Affischer satin eller glansigt beställning?  - En Beslutsstöd


Med affischer, kan du välja mellan satin och glänsande.

Gloss eller matte - beslutar hängande utrymme

  • När det gäller fotoalbumet kommer att ha möjlighet redan i konventionella bilder, väljer du om du vill beställa, eller snarare glänsande satin så här, så du måste göra det beslutet även när beställa en affisch. För bilder som ständigt tas i hand för att titta på det, bör det första valet är att automatiskt skapa pappersutskrifter i satin, som den blanka versionen varje fingeravtryck visas. Även som skall täckas, är risken för märken på en affisch inte så mycket där som i en bild som skall beaktas, det är valet mellan dessa ytor och inte heller av någon annan anledning.
  • I många fall kommer du välja när du beställer en affisch för den matta ytan, inte nödvändigtvis att du inte gillar en glänsande affischer, utan snarare på grund av att den planerade plats där du vill att din överdimensionerade foto hängande, på grund av solljuset är mer lämplig för halvblank varianten. En glänsande Affischer stark tendens beroende på ljuset för att återspegla vad som inte kommer att tillåta obegränsad tittar på bilden när som helst.

Även affischen motiv respektive kan befria dig från ett beslut

  • En färgglad motiv skulle förlora på en satin Posters något att sända eftersom färgerna i allmänhet fattiga kommer hit för att verkställas mer än en lysande kopia. Det skulle vara fördelaktigt att välja en vägg i ditt hem, desto mindre ljusa, för att inte kompromissa om färgintensiteten på dina väggdekorationer.
  • Om du inte kan välja mellan satin och glänsande, är det säkerligen att komma kanske bra att innan du ger affischen på uppdrag av den valda motivet var ett fotografiskt tryck i en normal storlek du vill ha i satin och kan skapa lysande. Således har du en direkt jämförelse, med vars hjälp du kan göra ett beslut.