Använd deodorant korrekt

Använd deodorant korrekt


Deoroller skydda miljön.

Hur du använder deodorant ordentligt

  1. Innan du använder en roll-on deodorant för dina underarmar är det mycket viktigt att du har tvättat armhålorna noggrant. Torka dem med en handduk och sedan vänta tills allt är verkligen trevligt och torr. Gnid torr med handduken är inte för mycket och låta armhålan snarare "på luft", eftersom de genom friktionen huden kan bli irriterad, vilket gör att tillämpningen av deodoranter kan vara smärtsamt.
  2. Om du har känslig hud som är benägen att torka ut, så ska du undvika deodorant med alkohol. Det finns roll-on deodorant och deodoranter, som är fria från alkohol och uppnå en lika god effekt, såsom produkter med alkohol. Så bär deodorant nu på de tvättade armhålorna på och se till att du verkligen får något organ under armhålan.
  3. Om du rakar armhålorna, så ska du bara använda en roll-on deodorant, och ingen deodorant spray, eftersom huden är sedan irriterad bland de fattiga. Inte rakade armhålor, då är det lämpligt att lukta svett, även förutom att använda deodorant spray. Den Deodorant Spray är trevligt att gälla om du har håriga armhålor.
  4. Vem är utsatt för kraftig svettning, vilket borde ge det ett försök både (roll-on deodorant och deodorant spray). Men om du vill skydda miljön, då roll-on deodorant är ett bättre alternativ. Även med stark underarm väta, en roll-on deodorant tillräcklig. I apoteket finns roll-on deodorant, som är speciellt konstruerade för kraftig svettning.
  5. Om du vill använda din parfym deodorant Dessutom bör du se till att din deodorant är oparfymerad. Annars kan uppstå med din parfym en obehaglig eller åtminstone inte avsikt lukt.    Våta armhålor - så att du får det under kontroll

    Om du lider av våta armhålorna, kan som vara ganska störande. Särskilt i jobbet ...