Audi A3 - de skatter som du identifierar som

Audi A3 - de skatter som du identifierar som


Bestäm fordonsskatter innan du köper en bil.


Vill du köpa en Audi A3 eller nytt, bör du ta reda på i förväg hur högt driftskostnaderna kommer att vara för detta fordon. Så du kan väl räkna ut om du kan roa bilen också. Mängden fordonsskatten beror initialt på fordonets ålder, på grund av alla bilar som har godkänts som den 1 juli 2009 andra beräkningsgrunder tillämpas.

Orientera dig på ålder Audi A3

 • Beräkningsgrunden för skatten beror på ålder av Audi A3, som du vill köpa. Avgörande är inte inköpsdatum, men dagen för den första registreringen. Är din Audi A3 period som löper ut den 30 juni 2009 den gamla beräkningsgrunden, från den 1 juli 2009 den nya giltiga.
 • Med en äldre Audi är den typ av bränsle och mängden av förskjutning underlag för beräkning av skatt. Dessutom är den förorening utsläppsklass beaktas. Vill du köpa en ny Audi A3, CO2-utsläppen spela en roll. Satsa på ett miljövänligt motor, du betalar mindre skatt än om det har en hög förorenande utsläpp.

De skatter som du kan beräkna Internet

Den exakta beräkningen av skatter kan du göra på internet.

 1. Ring den officiella sajten för beräkning bilskatten och välj "bil" alternativet.  01:13

  Road skatt - Med nyckelnummer som den kommer

  Vem vill köpa en ny bil skulle vilja veta i förväg vilka kostade honom ...

 2. Ta reda på i registreringsbevis för din Audi A3, då det först registrerades. Klicka på rätt fält.
 3. Ange de uppgifter som krävs, som återfinns i registreringen. De skatter som måste betala, visas omedelbart.

Om du låter din nya eller begagnade Audi A3, måste du meddela skattemyndigheten kontonummer så att skatten kan dras. Utan denna information är fordonet inte tillåtet. Gör redan eftersom skattekontoret drar skatter omedelbart omedelbart efter godkännandet av tillräckliga medel på ditt konto. Under de följande åren alltid kommer att debiteras samtidigt.