Bind Hijab

Bind Hijab


Hijaben kan binda på flera sätt.

Bära hijab

 • Även om många muslimska kvinnor och flickor binder hijab som ett tecken på tro runt huvudet, är huvudduk något mer än bara ett uttryck för religion. Många modeskapare designade plagg, som tyget var den sista matchen. Hip-hop scenen och andra modenycker omger huvudet med en handduk och på 50-talet och 60-talet du kan knappast se en kvinna utan slöja.
 • En hijab kan hittas i alla färger, material och storlekar. Dessutom är han också ett bra skydd mot vind och kyla. Men vem vill binda sin duk enligt islamisk modell bör redan köpa en som är minst 90 x 90 cm när allt hår ska försvinna under. Dessutom, olika alternativ är tillgängliga om du vill drapera en trasa på traditionellt sätt runt huvudet.

Så du kan binda en hijab

 • Om du använder en fyrkantig scarf att knyta hijab, vik tyget först för att bilda en triangel. Sedan placera den mitt på pannan och vik sidorna lätt, så att den passar tätt till ansiktet. Under hakan, kan du använda en trasa som hålls samman med ett dekorativt stift och spetsen tillsammans knut bakom huvudet eller låta dingla helt enkelt löst.
 • I den andra varianten, binda dig hijaben såväl som i den första, dock kan spetsen fästas med smycken broscher på axlar. De som vill kan fixa tyget dessutom på kavajslag, så att det inte dyker upp i en vindpust.
 • Även i den tredje varianten av hijab viks tills en triangel och placeras i mitten av pannan - endast att här en sida är längre än den andra. Ju längre änden de ledde till hakan och placerade sig på den andra sidan av huvudet. Den Zipfelchen helt enkelt koppla fast eller binda till en lös bulle. För denna variant, duken, men det bör vara lite större.


 • 01:34

  Halsduk slips - Instruktioner

  Huvudduk är ogillat felaktigt tillbehör. Låt inte huvudduk ...

 • För den klassiska stilen du använder en rektangulär duk, de två sidorna leder till hakan och knyta den på baksidan.

Dessa sammanfogningstekniker du kan tillämpa på alla storlekar och former, med din fantasi när bindande Hijab av tillbehör Det finns inga gränser.