Bitande flugor - du kan göra om insekter

Bitande flugor - du kan göra om insekter


Bitande flugor är en verklig olägenhet.

Det finns olika typer av bitande flugor

 • I bitande flugor är myggor som verkar på de flesta människor bara vid det första mötet som mycket sällskaplig fruktflugor. Men låt dig inte luras! Beroende på distributionsområdet, dessa blodsugande insekter kommer med hundratals till dig och kommer att göra allt för att försöka få tag i ditt blod.
 • Protect bör gardera sig mot bitande flugor i varje enskilt fall. Deras ringa storlek och stort antal garanti annars nämligen att du kommer att bära en uppsjö av gravyrer av klådan är inte bara otroligt stark, men ibland kan leda till blodförgiftning.
 • Problemet är att det finns inte bara en typ av dessa blodsugare. En skillnad görs mellan knott eller mygg skägg på ena sidan och svarta flugor på andra sidan - både med en ohanterlig massa arter. Inte varje typ du kan slåss med samma medel.

Hur du skyddar dig

 • Mot många typer av hjälp Beißmücken konventionell myggmedel DEET på eller Icaridin basis. Även naturläkemedel kan vara framgångsrik för att skydda här. Men det finns sätt där midgies från Skottland, som är gott skratt över med myggmedel droppande turister, men ändå modig hugg.
 • Den bästa lösningen för denna mycket speciella Plage är en traditionell doft "Woodland Fresh" från serien "Skin så mjuk" kosmetikatillverkaren Avon. Minst skottarna själva svär vid denna åtgärd. Under flera år där på plats och en särskild anti-midgies medel lokalt för att köpa som om företaget "Eureka" eller "Helt Herby of Scotland". Hur som helst, bör du fråga lokalbefolkningen i ett drabbat område, vilket innebär att använda dem. Lokalbefolkningen är i själva verket känner till Beißmückenplage och vet alla knep.


 • Fight myggor

  Så snart det blir varmare, de finns där - myggor. Den irriterande lilla ...

 • De små blodsugare inte komma med sina korta piercing verktyg vägen genom tjocka kläder igenom. Så dra dig upp så mycket som möjligt och hålla vakanser i ögat.
 • Om du vill att campa i ett drabbat område, se till att ditt tält har ett mycket finmaskigt myggnät. Detta borde ha en kantlängd av mer än 0,6 mm. Genom grövre mönster de små skadedjur komma igenom.
 • Många bitande flugor kan inte flyga i starka vindar. Utsatta ställen är så väl lämpade för att slå läger. Vatten eller andra våtmarker, men du bör undvika.
Tags: Fritid, myggor