Brun Contour 5875 - För att rengöra rakapparaten

Brun Contour 5875 - För att rengöra rakapparaten


Braun Contour 5875 rengörs på nolltid.

Braun Contour 5875 ordentligt ren

  1. Det enklaste sättet att 5875 att frigöra Braun Contour av hår och talg, är att hålla rakapparaten under rinnande vatten. Tänk på att vattnet ska vara så ljummet. Tillsatsen av flytande tvål kan förbättra rengöring av rakapparaten. Dock bör du se till att tvålen inte kommer när de appliceras i skär. Låt rakapparaten sedan lufttorka eller torka av Braun rakhyveln försiktigt med en handduk.
  2. För att förbättra prestandan för skärande bearbetning, kan du använda en droppe av en kommersiell olja. Här kan du lita på olivolja eller solrosolja. Mot dropparna direkt på skär och distribuerar oljan möjligen med en trasa. Här emellertid försiktighet rekommenderas, trots allt, du inte vill klippa. Du bör också hålla skär bara var tredje månad så.
  3. Braun Contour 5875 kan upprätthållas även med en rengöringsborste. Skruva till skärhuvudet av rakapparaten och röjsåg block med penseln. Borsten bör användas i ett torrt tillstånd. När du har allt hår avlägsnas med en borste, bör du aktivera rakhyveln under några sekunder. Så lösas mer hår som du kan sedan enkelt tas bort med rengöringsborsten. Det är viktigt att notera att rakhuvudet inte rengörs med borsten. Genom håret på borsten bladen kan bli tråkig.
  4. I olika droghandel, eller på Internet, en särskild raklödder rengöring av Braun rakapparater finns. Denna Cleansing Foam Du kan också använda Braun Contour Clean 5875. Applicera skummet som beskrivs i instruktionerna i förpackningen av produkten, och sedan ta bort skummet med varmt vatten. Så sebaceous skräp och hår tas bort.

Regelbunden förändring om klippande delar

För att garantera en perfekt prestanda Brown-rakning bör rakning delar, bland annat vingar Bock och folie, byts regelbundet.01:21

Gör våtrakning ordentligt - Instruktioner

Våtrakning eller elektrisk? Detta är inte bara en fråga om stil. I början ...

  1. Det räcker med att du köper alla 12 till 18 månader en ny skjuvzon och plats.
  2. Rakning delar finns som erbjuder von Braun rakapparater både på Internet och i butiker.