Burk - Idéer

Burk - Idéer


Flaskor kan ibland helt enkelt, ibland elegant förpackning.

Enkel presentförpackningar i farten

 • När tiden är knapp och du har ingen tid för kreativ förpackning, då kan du gå för flaskan som du skulle vilja ge, ta speciell gåva påsar. Dessa finns i alla typer av konstruktioner och även i olika storlekar och tjocklekar.
 • Speciellt för fina viner eller champagne, finns presentaskar av trä. Du kan naturligtvis lämna neutrala eller med vackra motiv från omslagspapper klister över tillfället.
 • En champagnekylare, fylld med färgat kräppapper och inslagna i folie, är ett fantastiskt sätt att mousserande vin, champagne eller Prosecco att ge snygga.

Flaskor - kreativa möjligheter

 • Om det är tänkt att vara riktigt nice kreativ, sedan packa fina viner, men även i känsliga silkespapper. Detta linda spiral runt flaskan. Vid flaskhalsen, är papperet sedan fäst med en matchande färgade band. Om du skär kanterna på mjukpapper innan det med en taggsax bort, får du upp hylsan även ett dekorativt mönster. Denna förpackning alternativet är perfekt, särskilt för stora-bellied flaskor som inte passar in i en presentpåse.
 • Naturligtvis kan du packar på detta sätt flaskor med konventionell omslagspapper om du bara har inte en vävnad till hands. Också stor effekt slingor av bast eller sladd.


 • 01:38

  Snabb och enkel förpackning böcker - Instruktioner

  Strax före jul eller födelsedagar tiden rinner ofta. Packningen av ...

 • Om du verkligen vill ha en prydlig presentförpackning, då kan du klistra över flaskan själv med servetter. Välj ett motiv servett och ta med servett lim på hela flaskan. Låt limmet torka som beskrivningen säger. Etiketten har fastnat på vitt kraftpapper och hängdes med hjälp av en liten sladd till halsen av flaskan. Det fina med denna typ av förpackning är att flaskan efter att ha druckit kan inte heller användas som en stor dekoration objekt.
 • Även ett tygstycke kan ersätta omslagspapper eller folie. I ett tygstycke eller jute, är flaskan helt enkelt inslaget och bundna med en enkel sladd eller en lummig båge.

Med lite fantasi är det inte ett problem att packa flaskor stor och misslyckats. Detta kan verkligen skapa något, även om du annars inte bara en av hantverk eller förpackning konstnärer.