Bygg ved rack sig

Bygg ved rack sig


Förvara ved säker.


Fördelen med detta är att efter dina egna önskemål och mått kan framställas ved rack. Om det behövs kan du också skapa flera hyllor här, där den faktiska tillräcklig. Följande instruktion är baserad på en träbit längd 25 cm.

Att bygga en ved rack själv

  1. Ta det första din fyrkantvirke och placera dem på golvet så att avstånden är lika. Nu sätter dina långa brädor så att uppstå luckor för efterföljande lufttillförsel här. De främre och bakre styrelse bör vara exakt nivå med fyrkantvirket. Om allt är exakt, skruva skivorna till torget timmer. Nu när du redan har slutfört basplattan för ved rack.
  2. Nu tar en kort ombord och sätta det rätt på sidan färdig bottenplatta på golvet. Rita Nu höjden av bottenplattan till styrelsen. Denna dimension Nu kan du använda dina övriga styrelser.
  3. Vid vart och ett av dessa styrelser nu sätta på den markerade graden och smack i mitten av en metallvinkel. När du monterar dina skivor på bottenplattan. För att skapa extra grepp, skruva bottenstycket av styrelserna utöver de fyrkantiga timmer.
  4. För att få upp i styrelsen en ren yta, kan du, när du har avslutat din ved rack, vänster och höger var fortfarande bifoga en remsa av trä som håller styrelserna i form. Om du fortfarande vill ha ytterligare support kan du också tillbaka på hyllan två diagonala stag fäster också trä eller metallremsor.    Bygg källar hyllor med enkla medel själva

    Källare rack för att bygga sig är inte hög konst, även nybörjare kan ta sig hit ...

Nu kan du använda i befintliga ved rack två rader ved. Emellertid bör logg längd inte överstiger 25 cm, så att en tillräcklig luftcirkulation ges.