Crysis 2 ryckig - som du kan göra åt det

Crysis 2 ryckig - som du kan göra åt det


Få inte panik om Crysis 2 ryckig.


Den första delen av Crysis serien dök upp i 2007 och är fortfarande en av de PC-spel med de högsta systemkraven. Crysis 2 å andra sidan var parallellt för spelkonsoler Playstation 3 och Xbox 360 och naturligtvis utvecklat PC. På grund av tekniska begränsningar hos de redan nu lite äldre krav konsolen hårdvara något mindre för PC-versionen av Crysis 2 än den gjorde den första delen. Ändå: Många datorer inte kan återge den fantastiska grafiken i spelet smidigt.

Med dessa trick Crysis ryckig inte längre 2

Datorn bör uppfylla minimikraven för spelet men naturligtvis redan. En dubbelkärnig processor nyare konstruktion, två gigabyte RAM och en nuvarande mellanklass grafikkort måste sättas in i datorn, annars inte längre hjälpa de bästa tricks.

 1. Tyvärr har minimikraven innebär inte att spelet körs smidigt även i höga detaljer. Så gör detaljerna i spelet till en lägre nivå. Tillverkaren ska ange de tre alternativen "hög", "mycket hög" och "extrema" innan, prova en av de lägre alternativen. Spelet ser ännu mindre detalj bra och det ger en mycket roligare när Crysis 2 är inte längre ryckig.
 2. Ofta i grafikdrivrutinerna "kantutjämning" är markerad, även om grafikkortet inte är tillräckligt snabb. I grafikinställningar på ditt kort menyn nås genom att högerklicka på ett tomt område på skrivbordet. Där kan du välja antingen Nvidia Control Center eller AMD Catalys Control Center. Med "anti-aliasing" eller "anti-aliasing" hitta nu önskade alternativ.
 3. Om grafikkortet försvagas, kan det också bidra till att starta spelet i en lägre upplösning. De 1920 x 1080 pixlar i en modern 23 "eller 24" monitor väldiga många medelklass kort.  F1 2011 ryckig på datorn - vad göra?

  Om din dator när du spelar F1 2011 kontinuerligt ryck, detta kan olika ...

 4. Uppdatera video förare! Ofta få nya förare versioner förbättringar för moderna spel med dem och se till att högre bildfrekvens.
 5. De ljuddrivrutiner kan vara under vissa omständigheter som ansvarar för apteringen i Crysis 2. Uppdatera även denna drivrutin.
 6. Om datorn inte har tillräckligt med minne för två gigabyte är för moderna spel redan små, stänga av alla onödiga bakgrundsprogram, annars ryckig Crysis 2. Office Starter, systemövervakning, Messenger, e-post verktyg och webbläsare med tiotals öppna sidor visar mycket ledigt minne som inte längre är spel som finns.
 7. Mobila grafikkort är mindre lämpliga än sina stationära släktingar till moderna 3-D-spel. Även om namnet på den bärbara grafikkort kan tyda på en snabb modell: I den bärbara segmentet, är det annorlunda. I allmänhet, lämnar en mobil grafikkort någonsin klassificera en effektnivå i numeriskt jämförbara stationära versionen.
 8. En mobil Radeon HD4650 exempel är mer representativ för skrivbords kortet HD4350 och är därför endast lämplig för Crysis 2. Med grafiklösningar från Intel Crysis 2 är apteringen definitivt - dessa grafikprocessorer är mycket långsamt även i aktuella versioner och även använda knappt spel lämplig drivrutin. Åtgärd är inte här tyvärr.
 9. Sist men inte minst: Patchen också Crysis 2 regelbundet. Medan automatiskt tar spelet i början kontakt med en uppdateringsserver, men om du har att spela med någon Internet-anslutning är aktiv, kommer detta försök naturligtvis misslyckas.
 10. I den aktuella versionen är det möjligt till exempel för att reglera detaljerna bättre. Emellertid har ett läge för DirectX11 införts, vilket kraftigt ökade krav på grafikkortet. Spela bättre att inte i DX11-läge, om ditt grafikkort ändå inte kan producera flytande uppdateringsfrekvenser.

Om alla dessa tips medföra någon förbättring, förmodligen bara hjälper Uppgradera din dator. Om det är en stationär dator i stället för en bärbar dator, som emellertid utan problem. Mest extra prestanda ger byte av grafikkort, åtminstone om din modell var redan äldre än 1 till 2 år och när en kund köper till toppmodellerna. För cirka 100 euro, det finns gott snabba modeller. Låt dig men om det behövs PC-shop råd.