Dekorera lyktor glas visionär

Dekorera lyktor glas visionär


För tömda burkar lyktor även mixtra.

Gör lyktor av glasprydnader med dekorativa

  • Även små barn gör lyckliga. För tömda burkar, som måste ha en tillräckligt stor öppning för ljus, kan lyktor barn mixtra, ger dem möjlighet att resa färgad pergament papper i bitar och lim med tapetklister på glaset. Kunterbuntes mess Limning är möjligt, liksom utformningen av motiv sådana. Som blommor eller en regnbåge. Välj de ljusaste möjliga färger för senare väl verkar candlelight.
  • Markörer eller kritor inte hålla på glas. Om du vill höja med dessa stift målade bilder på glaset ska du vormalen motiven på vitt bakplåtspapper, sedan klippa det och stick. Om sådana lyktor avsedda att användas utomhus, är en finish med vattentät, färglös konstharts lack rekommenderas.
  • Även med Fönsterfärg lyktor kan vara gjorda av glas. Trevligt om flera relaterade burkar är inredda för. Exempel med frukt, fisk, växter etc. Det är också möjligt att åstadkomma lyktor för tårtljus med samma nummer eller höja pumpor för en lysande exteriör dekoration på Halloween på glas.
  • Om du tunna apelsiner, - plats och äppleklyftor i en maskin dehydrator eller ugnen och låt torka vid 80 ° C, kan du använda den torkade frukten för utformningen av höst lyktor. Tillsammans med kanelstänger, stjärnanis eller naturmaterial såsom ekollon, kastanjer etc. Du kan bifoga frukten antingen med en naturlig färgad raffia av glaset, eller stick.
  • Skapa en mer nästan fritt sätt lyktor är att linda glaset med en färgade band och sätta en enda blomma i knut fören.


  • Gör lykta dekoration i själva glaset

    En lykta är idealisk för att dekorera sitt hem eller ...

Låt dina ackumulerade semester minnen som snäckskal eller stenar som ligger runt i en liten ask eller damma hyllorna, men hålla dem med varmt lim på ett glas. När du tittar du drömmer i semester tillbaka, och under årens lopp, en anmärkningsvärd samling av lyktor uppstå.