Det krymper med en hårtork

Det krymper med en hårtork


En krympslang skyddar och isolerar dessa kablar.

Allmänt på krympslangen

 • Den krympslang är en befintlig plaströr genom vilken du kan passera på olika kabel till denna uppsättning tillsammans snyggt.
 • Genom maskinbearbetning med mycket höga temperaturer, materialet krymper, krymper, vilket skyddar en hand den inre kabeln från mekanisk skada, å andra sidan de är elektriskt isolerade från utsidan mot miljön. En touch av kablaget är farligt.
 • Det är viktigt att du hålla utkik efter när du använder ett sådant rör till rätt krympförhållandet, är detta i allmänhet till högst 50%. Slangen bör vara bättre men fylld till minst 50% till mer procent med innehåll så alltid för att verkligen utveckla ett isolerande och skyddande funktion efter krympning burk. Den tunnare kabeln är, desto tunnare och krympslang skulle fallera.

Krympningen av slangen

För att effektivt minska en sådan slang, behöver du en temperatur på minst 120 °, högre temperaturer - upp till 200 ° - men är tillrådligt.

 1. Avsluta krympningsprocessen, är det viktigt att bedöma värmekällan för länge på en ställning, eftersom du anreichten skador. I stället bör de gå tillsammans med värmekällan till krympslang, som om du var här pälsen med en borste.  01:44

  Förläng högtalarkablar - hur det fungerar

  Längden på högtalarkablarna förhindrar en mestadels under fri Umrücken den egna ...

 2. Upprepa denna procedur flera gånger tills slangen krymps tillbaka till önskad nivå och omfattar kablarna inne helt.

Kom ihåg att du endast en gång kan genomgå denna procedur, såsom en slang. En senare justering är inte längre möjlig.

Hårtork, värmepistol eller annan Hitzquellen?

 • För att zuzielen en anständig resultat, behöver du en hel del värme. En hårtork är vanligtvis inte i stånd att generera en sådan hög temperatur. Detta skulle få du okej även vid normal användning hårtork, eftersom risken för att bränna din hårbotten genom att het Fönluft, skulle vara alldeles för stor. Dessutom skulle du behöver hårtork för lång ständigt riktad till en webbplats för att generera nästan krympning. Men detta är helt fel, eftersom röret skulle sedan selektivt inte krympa och som helhet.
 • Lämplig kontrast är en varmluftspistol, som alstrar tillräckligt med värme. Somliga också använda gasbrännare, här dock försiktighet bör iakttas eftersom deras värme är mycket hög och kan bränna slang och kabel när de används på fel sätt. Var uppmärksam på det faktum att spetsen på flamma når aldrig röret, men fortfarande har tillräckligt med utrymme. Det strålande värme tillräcklig.
 • Hobby har också börjat krympa med tändare en slang. Återigen måste man vara försiktig. Lågan får inte vidröra slangen och måste köras i jämn rörelse på detta.