eBay - användning bevakningslista

eBay - användning bevakningslista


Använd eBay till bevakningslista.

Lägg till ett objekt till din bevakningslista

Om du vill vara intresserade av en artikel i online auktionssajten eBay och jämföra flera objekt samtidigt eller vill få det bästa priset för dig själv, har du möjlighet att objekt som du är intresserad av att sätta på en bevakningslista. Detta är möjligt i några få steg.

 1. Logga in som första ange ditt medlemsnamn och lösenord på eBay du söka efter en artikel som du är intresserad.
 2. Därefter komma in på topp i sökrutan på eBay en meningsfull sökord för din produkt, och klicka sedan på knappen "Sök". I vissa fall kommer din sökning automatiskt förlängas med sökord. Det kommer att finna inte svara på versaler eller gemener.
 3. När sökningen är klar, är du både auktioner och föremål förslag som kan köpa dem direkt. Genom Reiter "Endast Auktioner" eller "Köp det nu", du kan begränsa din sökning.
 4. Om du har hittat ett objekt som skulle passa dig, klicka på detta nu. Klicka sedan på knappen "Köp det nu" eller "Bud" på "Lägg till bevakningslista" för att observera om den här produkten.  02:49

  I eBay att hitta en säljare adress - hur det fungerar

  Många eBayers vet inte hur man får adress säljaren av en köpt artikeln ...

Jämför dina bevakade objekt på eBay

För att komma till din bevakningslista, du går på eBay med musen ovanpå posten "My eBay" och klicka sedan på "bevakningslista". När du har ställt in flera objekt till din bevakningslista eller en, kan du lära dig mer information om din produkt eller jämföra din objekt tillsammans.

 • Den första punkten involverar aktuella bud, om det är artikeln är en auktion. Här kan du ta reda på hur många anbudsgivare dig för den här artikeln.
 • Den andra punkten visar det aktuella priset på varan eller fast pris, om det är en "Köp det nu" produkter. Dessutom kan du se priset på sjöfarten.
 • Som en tredje punkt, kan du ta reda på hur lång är vilotiden, dvs. tiden tills produkten är inte längre tillgänglig.
 • I den sista punkten kan du köra "nästa steg", till exempel, bud eller köp det nu eller också kontakta säljaren om du har frågor om ett objekt.