FIFA 14 - så att du spelar med svagare lag

FIFA 14 - så att du spelar med svagare lag


En defensiv taktik ger många fördelar i FIFA 14

FIFA 14 - spelet EA Sports

 • FIFA 14 är en fotboll simulering som har fört EA Sports hösten 2013 på marknaden. Det finns för olika konsoler som PlayStation 3 och Xbox 360, och många bärbara spelenheter, såsom PS Vita.
 • I FIFA 14, kan du använda olika lägen. Till exempel kan du styra ödet för din klubb i karriärläget eller sätta dina färdigheter på nätet mot riktiga motståndare på prov.
 • Eftersom du inte gå särskilt i början i de olika lägena med ett topplag, men ofta med en relativt svag grupp i början, är det särskilt viktigt att veta hur man ska hantera detta för att göra dina matcher framgångsrikt.

Att spela med svagare lag - hur det fungerar

Som nämnts ovan, har du från början inte alltid ett urval av toppspelare i världen, men måste kämpa med det ena eller det andra "trä" kicker med 90 minuter. Du bör titta efter när din spelstil till någon:

 • Välj en defensiv taktik. Lek inte med tre anfallare - annars kör i fällan och kan vara auskontern. Tänk ryggen fyra längre bak fyra på mittfältet. Denna "Catenaccio" taktik du är svåra att knäcka.


 • 01:28

  FIFA 14: Be-a-Pro - förbättra din spelare

  FIFA 14 kommer med många nya funktioner. Det handlar också till läget ...

 • Inte leka för mycket! De svagare dina spelare är, desto svårare är det för dem att spela bollar och process. Om du försöker lång Passstaffetten, kan det vara så att den ena eller den andra bollen är förlorad i otrygga situationer.
 • Spela långa bollar! "Hög och långt ger säkerhet" är ett motto som fungerar bra även med konsolspel. Om du ser att din anfallare är endast mot en eller två försvarare, skicka detta med en hög genomskärare i djupet. Med lite tur, hävdar han själv och du får goda chanser. Spela detta men inte i foten, eftersom han annars lätt separeras från bollen.
 • I allmänhet är passet ett bra vapen i pipan. Om du spelar detta för långt och fienden är framför dig på bollen, har du fortfarande en bra chans att komma till leksaken: Oftast vänder nämligen spelaren efter att ha vunnit bollen i en riktning. Spekulera på och göra ett utfall i den riktning som du misstänker bollen, och du kan köra ensam på mål.
 • Skjut från alla positioner! Även om din inkomst inte är väl placerad eller vassa - kan du fortfarande konvertera rebound.
 • Kanter så mycket som möjligt! Headers kan vara relativt lätt att transformera 14 FIFA. Därför flankerar ofta och kommer att öka chanserna att lyckas, stora och starka spelare en header. Det är lämpligt också att träffa hörn och frisparkar i straffområdet, snarare än dessa ut för att leka, eftersom endast en antenn duell måste vinnas för att komma in i en stor möjlighet.

Generellt kan man säga att du ska gå när du spelar med svagare lag som möjligt "på den säkra sidan", och bör undvika onödiga svåra situationer. Tröskning du börjar prova en boll utanför istället för att tjäna honom anfallaren på ett silverfat, sedan en motståndare att gnida tillsammans med sina nerver på dig!