Flirt - be om en okomplicerad samtal

Flirt - be om en okomplicerad samtal


Flirta igen.

Vad sägs om en flirt?

Den kalla och mörka årstiden är äntligen över. De första värmande solstrålarna och den första våren grönt ljus på stämningen.

 • Även du är i gott humör? Då kan du få skiten ur dig! Njut av din lediga tid. Kanske som ännu inte har hittat en partner för livet, som känns rätt nu önskan att träffa någon som han kan tillbringa sin tid. Avfall din tid inte med en krampaktig (och ofta meningslösa) Dating. Den perfekta kvinnan - eller den perfekta mannen - är inte lätt att spåra det.
 • Ofta är det en ren slump som leder två personer tillsammans. Presentera lite vardagliga möten, men även lite mer uppmärksamhet. Du ser någon som fångar ditt intresse? Vad sägs om en liten och ofarlig flirta? Låt inte oanvänt fördriva tiden. Ta initiativet: Försök att ta din kontaktlista. Signal din "Flirt vilja" att tillräckligt ofta, ett leende och en vänlig blick. Fråga inte vad kunde vara - njuta av stunden och låt den komma till vara.

Fråga inte alltför många frågor

Du har kommit den här veckan? Prima! Förstör inte ögonblicket för många nyfikna frågor. En ofarlig småprat är perfekt för en flirt.

 • Också bör du först hålla tillbaka med "själv uppenbarelse". Ge inte för mycket information om sig själva - och om ditt liv - pris. Om du berättar lite om dig själv, så du är begränsad till de finare sakerna. Ingen som bara utforska vill veta om dina svårigheter och problem.


 • Intelligenta frågor för den första dagen - så bli intressant

  Om du vill bli riktigt intressant på den första dagen, bör du ...

 • Tänk i rätt ljus. Betona dina styrkor, men överdriv inte. Visst finns det i ditt liv intressanta och roliga händelser, som du kan roa dig flirta partner väl. Tror du att du vill ha i förväg ens tänka på det, vad kan du berätta om dig själv och.
 • Undvik absolut slitna fraser, tråkiga och dumma komplimanger "pick-up linjer" - och ingen vill höra från dig med säkerhet. Kör en trevlig och enkel konversation, precis som du gör med dina vänner - det här är din motpart en känsla av trygghet. Din flirta partner kommer att vara lika säker känner mycket mer bekväm än om du överväldiga honom med komplimanger.
 • Snacka om vardagliga saker. Snacka om små bagateller. Kanske mer än något du har sett eller hört nyligen - på en bok, en film eller en ny restaurang. Om du inser att du pratar om mycket mer än din motståndare, så är det bara fråga vad hon (eller han) tänker.
 • Om du vill lära dig mer om din kärlek intressen - eller konversationen vacklar - då är det ibland nödvändigt att ställa frågor. Var noga med att frågor som inte är lätt att besvaras med ett "ja" eller "nej" är. Detta visar ditt intresse, förekommer hos färre påträngande och kunde föra konversationen "fart".
 • Till exempel, vad motparten tycker om att äta, vad hans favoritfilmer, som hon eller han ritade sin lediga tid, eller be om destinationerna Ask. Undvik personliga frågor, kom ihåg - de har bara träffat.

Glöm inte: Det första intrycket räknas! Även flirta ofta avgör det första ögonblicket av framgången. Om du känner dig obekväm och stressad, då är det kanske bättre att avstå från en flirt. Använd rätt "Flirt humör" - så kommer det att gå bra bestämd.