Förhindra finnar efter epilering - så det kan fungera

Förhindra finnar efter epilering - så det kan fungera


Släta, avhårade ben är vackra.

Genom epilering längre slät hud

Inom detaljhandeln finns det många olika epilatorer. Du kan välja att Trockenepilieren eller ta en modell som du kan använda i duschen eller i badkaret.

  • Epilering av besvärliga hårstrån avlägsnas genom roten. Genom denna metod för hårborttagning du har längre slät hud.
  • Särskilt populära är epilering av benen. Med lite övning epilering går relativt snabbt och resultaten kan pågå upp till fyra veckor.
  • Helt smärtfri epilering din hud är inte men resultatet är långvarig och bättre än till exempel vara av våtrakning.

Så du kan förebygga finnar efter epilering

För att förhindra finnar och rodnad efter epilering, kan det vara bra att kyla huden innan epilering. Detta minskar din uppfattning av smärta och genom kylning av huden blodcirkulationen, t.ex. sänkte hennes ben. Du kan använda för att kyla kylelement, men du bör slå in dem med en trasa för att kall skada vermeiden.Oder fukta en bomullstrasa, såsom en kökshandduk med vatten och placera den i frysen i ett par minuter.Hur man använder en epilator? - Det är hur det är gjort

Den hårborttagning anses vara den mest effektiva metoden för hårborttagning. Använd ...

  • Kylningen gör också efter epilering förnuft och kan hjälpa till att förebygga finnar efter rakning.
  • Flytta epilatorn så snabbt som möjligt på huden för att hålla huden i onödan irriterande.
  • Efter användning bör du ge din hud med fukt. Kommersiellt, får du speciella hudvårdsprodukter för hud depilerades. Lämpliga är också de produkter som innehåller t ex aloe vera.
  • För att förhindra finnar efter epilering, ska du inte använda på färsk eingecremter hud som pincett eller hjul din epilator inte kan förstå väl håret din epilatorn. Det finns en ökad risk för håren växa och kan bli finnar så.