Försäljning på kommissionen - riktlinjer för framtida återförsäljare

Försäljning på kommissionen - riktlinjer för framtida återförsäljare


Inköp på uppdrag, betalning till salu.


Inköp uppmanar kommissionen är för säljaren utan risk, eftersom han måste betala ordern utan att ha fått försäljningen. Detta kan vara särskilt användbart för inköp som du är osäker på om du kommer att hitta köpare. Du går så inte risk att du inte kommer att bli av varor, men kan du helt enkelt tillbaka de icke-försäljningen.

Hur man säljer på kommissionens

 1. Leta efter leverantörer som ger dig varorna på provision. Detta innebär att du måste betala för varorna efter utgången av den överenskomna perioden. Åtgärder ett pris eller skapa en procentandel av intäkterna från försäljningen kontrakterade dig.
 2. Bestäm detta med leverantören för en period i slutet av de överförda varorna säljas på provision.
 3. Du har nu inte behöver betala varorna vid mottagandet, men bara efter försäljningen.
 4. Leverantören ger dig varorna nu blir tillgängliga.  01:52

  Återvunna sälja bil - anmärkningen

  Överraskningen är perfekt. De har vunnit första pris och kan titta på ...

 5. Du bör nu försöka hitta köpare. Ju längre tid det tar, desto mer kostar dig lagra varorna.
 6. Har du nu med en köpare undertecknat ett köpeavtal och varorna via lämpliga och få köpeskillingen, kommer säljaren att återbetala den överenskomna procentsats eller proportionellt belopp. Att ha uppnått en vinst utan risk. Hitta andra sidan, en köpare, ge säljaren efter avtalad tid, varorna tillbaka.

Ta reda på mer om den avdelning inom kommissionen

 • Du kan få varorna från leverantören när du gör ett köp på kommissionen och endast betala på slutförandet av försäljningen.
 • Inköp på kommissionen att lägga fram särskild känsla för varor som importeras nya på marknaden, eller om det finns varor med nummer låg omsättning, så återförsäljaren kan betala ordern utan att ha fått försäljningen.