Gör Goldmarie dräkt själv

Gör Goldmarie dräkt själv


Även guld nagellack del av dräkten av Goldmarie.

Kläderna gör den gyllene Glücksmarie själv - Instruktioner

  • För att göra kostym av Goldmarie själv, bör du först välja en klänning som du vill omforma guld i färg i enlighet med om du inte har någon guld klänning till hands. Har du gjort ditt val, så ska du plagget med gyllene tyg färg process, kan du också få på Internet, till exempel. Alternativt kan du hitta den även i hantverk butik. Vill du göra arbetet mycket lättare, då kan du förstås också ta guld sprayfärg. För att göra detta, dock bör veta att det kan orsaka sprickor om du flyttar ofta och utförligt. Själv en enkel kostym men färgen är allt.
  • Strö skorna du vill ha att dölja som Goldmarie. För detta ändamål sedan föredraget att sprayfärg, får du i någon järnaffär. Men också i hantverk butik, kan du köpa spray.

Även du behöver för kostym av Goldmarie

  • För att kvalificera som äkta Goldmarie att fira Carnival, ska du givetvis välja en guldfärgad peruk som kommer att höja upp. Oavsett om du föredrar att göra en långhårig eller korthårig, en lockig eller slät peruk, är din personliga smak kvar.
  • Även guldsmycken är viktigt för golden Glücksmarie. Välj enkla kedjor och armband.
  • Dessutom bör du också matcha den andra trim, gör du det själv, make-up. Välj en guldfärgad ögonskugga som du använder. I droghandel får du ytterligare och guld pulver som du använder en borste i ansiktet och kan också ge till kroppen, så att du har en fin guldskimmer. Betona dina läppar sist men inte minst med ett gyllene läppstift och måla naglarna med en guldfärgad nagellack.


  • Tanzmariechenkostüm selbermachen - hur det fungerar

    På Carnival Tanzmariechen är vackra att titta på. Till en Tanzmariechenkostüm sig till ...