Gör sömnad mönster klippa sig - så lyckas s

Gör sömnad mönster klippa sig - så lyckas s


Arbeta med ditt eget mönster.

Det är lätt att utforma ett mönster

 • Du vill väcka uppmärksamhet med en särskild barn sten i sommar, det mönster som du har designat själv? Inget kunde vara enklare. Allt du behöver för detta är en riktigt söt, men inte alltför omsorgsfullt utformad barn kjol, tidningen för skärning, skräddaren krita och allt som fortfarande krävs för sömnad.
 • Utforma ett mönster, låter svårare än det är. Sätt att kopiera kjol utspridda på den förberedda papper. Måla på konturen av Rocks på tidningen. Ta bort berget och börja mall snittet. För att få den grundläggande formen.

Hur framgångsrik barnen Rock?

 1. Nu börjar det svåra. Ta mått på kroppen av din dotter och beräkna dimensioner den ursprungliga ordningen. Så nu vet du hur mycket extra tyg måste du faktor i den federala regeringen. Som barn kjol alltid bör ha en krage tillverkad av flexibelt gummi, förväntar en väsentlig tillsats av åtminstone tio centimeter för den federala regeringen. Detta förbund du ritar med hjälp av en linjal och en penna på en annan tidning. Men se upp: dra bara midjan för en kjol sidan. Så gå med i denna mall senare två gånger.
 2. Nu kanske du ändå vill sy en Tellersaum eller påse till barn kjol, då behöver du igen linjal och penna och papper. Rita en Tellersaum omfattningen av federala dubbelt så länge på tidningen. Du sätter helt enkelt den federala regeringen på tidningen, slog tidningen två gånger och klippa hela off.
 3. Bäst för en påse, ta en rektangulär form, såsom en chokladkaka, och presentera detta som en mall till tidningen. Beroende på hur djup eller brett för att vara fallet, ta två eller till och med bara en chokladkaka. Klipp ut mallen. Du bör märka alla delar för att sedan inte byta mallarna.  02:12

  Doll kläder sy själv - Instruktioner

  Docka kläder är ganska dyra och passar endast en viss typ av docka. ...