Guld ring 333 - värde

Guld ring 333 - värde


Guldringar som vigselringar är fortfarande mycket populär.


En guldring är gjord av 333 guld, har ett värde som beror på vikten av ringen. Du kan demach anta att en ring är mycket smal, kommer inte ta in så mycket som en som har en bredare form. För ringar som är mångfärgade och består av olika material, det beror på hur hög andel av guldmaterial och kvalitet som andra material bedöms. Enligt dessa kriterier, är det pris bestäms sedan.

En 333 guldring är inte särskilt dyrt

  • Om du checkar in en juvelbutik hittar du att guldringar från 333 guld är inte särskilt dyrt. Du har bara en liten blandning av guld, av denna anledning som du inte får i förhållande till återförsäljning lika mycket som om du skulle sälja guldringar från 585 eller 750 guld.
  • Det är viktigt att ringen är gjord av rent guld 333 är bara en blandning av olika material som inte. Om du är osäker bör du undersöka juvelen i en juvelerare. Detta är fri i alla fall.

Du kan bestämma värdet på en dator

  • Vill du veta om det är högt, värdet av ringen, ska du väga detta. Som en guldring som regel inte har en sådan hög vikt, bör du använda ett brev skala. Detta bestämmer vikten av ringen exakt till gram.
  • Ta en guldräknare på Internet för att skyldigheten att informera i förväg hur mycket pengar du får för din ring. Du har möjlighet av 333 guldring på internet för försäljning. Priset du har fastställt på grundval av vikten garanteras.


  • Guld Ring - Uppskatta värdet går så

    Äger du en guldring, vars värde du vill få en utvärdering, då det ...

Vill du sälja en ring som väger 10 gram, får du ca 92 euro för den. Eftersom priset på guld är värt på börsen, kan det vara endast en riktlinje. Priset ändras dagligen.