Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiften

Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiften


Klon är en viktig artefakt.

Den Skyrim strävan med den gyllene klo


Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiften

 • I Skyrim, det finns många uppdrag som du behöver för att göra eller kan. Medan huvudberättelsen för utvecklingen av spelet är nödvändigt alls, kan du också göra många sidouppdrag. Genom dessa frivilliga uppgifter du kommer att få pengar, kraftfulla föremål och öka ditt rykte bland invånarna i Skyrim. Dessutom är dessa sidouppdrag berätta mycket intressanta berättelser och därmed lära sig mer från människor och deras problem.
 • För Camilla eller Lucan Valerius måste du hitta en gyllene klo och få samma strävan i din journal. I den här uppgiften, men det är inte en enskild sökande, men en liten quest linje som består av flera delar. Din hjälte måste slå in på vägen mot Ödsturzhügelgrab och det behärskar ganska svårt dungeon. Det finns många motståndare och även vissa pussel. I slutet måste du besegra chefen fortfarande Arval och därmed få den gyllene klo.
 • När du har placerat den gyllene klo i din ägo och Dungeon löst, så att du får följa upp: "Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo". Tyvärr finns det inget sätt du kommer att visas för denna uppgift och kan hittas i din journal någon användbar information.


Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiften

Så hjälten finner den ursprungliga ägaren

 1. För att hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo, måste du lämna första som Ödsturzhügelgrab igen. Din Teleport funktionen kan du inte använda i denna dungeon naturligtvis. Följ din kompass och du ska hitta vägen ut i ett par minuter.
 2. Resor eller teleportera till den lilla staden River Forest och följ vägen. Titta till vänster och du kommer att se skapandet av River Forest. Motsatsen är den handelsplats och i detta måste du gå.  02:12

  Skyrim - skapa vatten Windfells

  I offline RPG Skyrim spelare tar på många utmaningar och ...

 3. Butiken tillhör Lucan Valerius, den ursprungliga ägaren av den gyllene klo. Prata med Lucan och ge honom tillbaka hunden. Du får som belöning 400 guld och Quest har nu slutförts.


Hitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiftenHitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiftenHitta den ursprungliga ägaren av den gyllene klo! - För att lösa uppgiften