Hur man gör det på Internet med "The Lingerie Addict grundare Cora Harrington

Hur man gör det på Internet med "The Lingerie Addict grundare Cora Harrington

Så du vill förvandla din Internet hobby till en karriär. Hur får man från att skicka ditt arbete för din familj och vänner att faktiskt stödja sig själv, att få nya projekt och kontrakt, och göra ett namn för dig själv i denna hyper digitala världen? HG redaktörer Sulagna Misra och Lilian Min intervju Internetbaserade annons om hur de "gjorde det" i den nya serien Hur man gör det på Internet.

År 2008, bloggen boomen var på god väg, men medan vissa områden snabbt nått mättnad (t.ex. mat och matlagning, gata / personlig stil), samtal om underkläder, både indie och mainstream, fortfarande händer i utkanten. Och innan kroppen positivitet tog fart som en online aktiviströrelse, före mångfald och representation i skildringar av underkläder och intima slitage blev en regelbundet-utforskat ämnet fanns Cora Harringtons The Lingerie Addict, en destination för underkläder diskussion som expanderade branschens traditionellt tunn, vit bild. Webbplatsen signalen ökar indie underkläder designers undersöker pågående kropp positivity initiativ, och naturligtvis, ger en databas med information om vilka märken hålla upp till behoven hos den moderna underkläder entusiasten.

Nu är The Lingerie Addict ett av de största modebloggar på Internet, med över 600.000 sidvisningar per månad, uppskrivning från idag, Time, CNN, Vogue, och Jezebel och omfattande forskat rekommendationer om nästan alla typer av underkläder behöver ute. (Från amningsbehå förslag till hur man kan färga underkläder till vad man ska ha i cosplay.) Det är en enorm resurs för underkläder entusiaster och trevande upptäckts både - och dess veckoförsäljningen roundup gör det lätt för läsarna att kolla in de varumärken skrivit om.

HelloGiggles talade med TLA grundaren Cora Harrington om hur hon vände nisch blogg till inte bara ett företag, men en allomfattande och kritisk säkert utrymme för att diskutera kultur och produkter som, trots allt, först nu rör sig utanför sovrummet.

HelloGiggles: Vad ursprungligen drog dig att skriva om underkläder och kulturen kring det?

Cora Harrington: Det hände mycket organiskt. Jag har inte som mål att tala specifikt om kulturen i underkläder eller ens nödvändigtvis ha en underkläder blogg (som jag tror är super tydligt i min tidiga blogginlägg). Jag ville köpa något trevligt för någon som jag dejtade på den tiden, och jag kunde inte hitta några recensioner eller shoppingguider eller ens allmänna råd om vad man ska köpa.

Jag började med att skriva recensioner av saker som jag köpt, eller, alternativt, små korta inlägg om underkläder jag såg att jag gillade, och bloggen expanderade gradvis (och ganska långsamt!) Därifrån. Till en början var jag mycket bevakade om min identitet, men jag har alltid varit intresserad materiell kultur, och när jag blev mer bekväm bloggande och hittade min online röst, var det ett naturligt uttryck för min egen personlighet och intressen att diskutera vad underkläder säger om människors kroppar och det samhälle vi lever i.

HG: När var första gången du insåg att din "hobby" faktiskt kan vara din faktiska jobb?

CH: När det började att ta in så mycket som jag gjorde från mitt vanliga jobb vid tiden (... Som, för att vara tydlig, var inte så astronomiska belopp som jag brukade arbeta i ideella organisationer). Jag var i mitt mitten av 20-talet och tänker på min karriär och min framtid och vad jag ville göra med mitt liv, och jag insåg att jag ville ge TLA en verklig chans att vara den typ av webbplats som jag önskar att jag hade haft tillgång till så en ung vuxen.

Tags: