Hur öppnar jag en ölflaska med en tändare?

Hur öppnar jag en ölflaska med en tändare?


För att öppna ölflaska med tändaren, praktiska och avslappnade.

 1. Gripa flaskhalsen med hela handen. För att bättre förstå flaskan, se till att huden mellan tummen och pekfingret är något över kapsyler också.
 2. Nyp tändaren mellan den nedre kanten av kronkåpan och den första eller andra termen av pekfingret. Tummen pressar pekfingret till flaskan så att tändaren är säker och inte kommer att falla ut. Varning: En fast grepp är mycket viktigt.
 3. Omfattar Nu med andra sidan lättare och tryck fast ned för att skapa en hävstångseffekt på kapsylen. Samtidigt tändaren med pekfingret måste tryckas stadigt mot flaskan så att den inte glider över kapsyler.
 4. Din förfriskningar är nu ingenting i vägen.
 5. Om ingen tändare vara närvarande vid något annat föremål, såsom slutet av en gaffel eller till en annan flaska är lämplig. Det viktigaste artikeln inte sönder, kan väl stoppade under locket och är tillräckligt lång för att generera tillräckligt med hävstångseffekt. Ändå kan Erfarenheten har visat lösas enklast med en ljusare kapsyler.  01:44

  Öppna öl med tändare - hur det fungerar

  En ölflaska med en lättare att öppna är ingen magi, bara tillämpas ...

 6. Ska man verkligen inte är ett lämpligt ämne till hands att du fortfarande inte har misströsta. Välj en stabil kant, om möjligt av metall, som inte brister. Sätt där den nedre kanten hos kronkåpan på och skär från toppen försiktigt men bestämt mot förslutningen. Med denna metod måste man dock varna för att flaskhalsen i sällsynta fall bryts eller avboka små glasfragment från flasköppningen. Så du hade bättre efter att ha öppnat definitivt kolla att kronkåpan var ren släpptes ur flaskan.