Internetbedrägerier erkänna - Tips

Internetbedrägerier erkänna - Tips


Det är inte så lätt att känna igen en Internet-bedrägerier.

Hur man känner igen en bluff

 • Den som misstänks vara offer för Internet-bedrägerier, bör du först söka sin e-post. Visste du får en begäran om betalning, så du bör överväga om det finns en rättslig grund för det. Kanske du har ett avtal eller prenumerera på en produkt och inte kommer ihåg. I din e-postkorrespondens hittar indikationer.
 • Du bör också titta på webbplatsen för respektive bolag och kolla om du har klickat där, köpte eller prenumererar på något. Observera att om du har inte utgör ett bindande avtal, måste du betalar ingenting. Har du klickade på en webbsida som helst och det erkändes något pris eftersom priset döljer sedan knappt läsbara i de allmänna villkoren, så du måste betala något. Du kan sedan enkelt försöker på de viktigaste komponenterna i en transaktion - att lura - och det är priset i gengäld.
 • När du har fått någon faktura, utan en omedelbar påminnelse om en inkassobyrå, bör du vara ännu mer noga med att upptäcka bedrägeri i detta förfarande. Detta är en vanlig bluff. Skriv sedan inkassobyrå och delegerings företaget och förklarar att ingen slutlig överenskommelse har fastställts. För att göra detta, dock inte behövs.
 • Du måste bara svara när jämfört med en rättslig betalningsföreläggande har inletts eller om du får högra stolpen av domstolen. Sedan kan du neka begäran. Den rättsliga kravförfarandet avslutat din tid som avses utfördes tvärtom. De möjliga efterföljande domstolsförhandlingar, men det beror på bevis.

Välj ett särskilt stöd till Internet Fraud

 • Vem var offer för en Internet-bedrägerier och kunde se det, bör inriktas för att få hjälp. Du kan ansluta till denna första konsument kontakt.


 • Internet-bedrägerier - vad göra?

  De är föremål för Internet-bedrägerier och undrar vad du kan göra? Den första ...

 • Konsumentskydd kan ge dig specifik information om kända företag, mot vilken många klagomål. Där kan du också få standardiserade former som gör din korrespondens.
 • Är du alltid samla in bevis. Du kan upptäcka, till exempel viss webbplats med en skärmdump. Så du kan senare visa att inget kontrakt har upprättats. Spara från de allmänna villkoren och höja fakturor och påminnelser för framtida referens.
 • Kontakta sedan även till polisen. Du bör göra en reklamation. Detta kan förhindra ytterligare brott och även tjänar till att skydda allmänheten.