Kök paneler - dekorera

Kök paneler - dekorera


Alltför sorgligt, för mörkt? - Du klär upp ditt kök helt enkelt nytt.

Köket - en komplicerad område

Köket är det rum där det är kokta och ofta äts - därför bör man kunna känna sig hemma där. Men framför allt ungdomar, till exempel studenter, kan inte alltid har råd med sitt drömkök, men kan bero på den som är just där vid möbelaffären på erbjudandet. Men även om du köper en förmodad drömkök, kan det vara så att de inte längre hitta bra några år senare. Detta kan hända särskilt om du har valt djärva mönster och färger, så det finns också kök i ljusa färger som rosa och gult. Men om du har förlorat glädjen av din gamla kök, inte har samma etablerat en ny - tack vare ett nytt kök paneler, kan utrymmet vara vacker igen för dig snabbt.

Kök paneler - det är alternativen

  • Det enklaste sättet att ge ett nytt utseende i köket, är tillämpningen av självhäftande film. Sådana filmer som du får på någon järnaffär, tre fötter på den roll du brukar betala mellan nio och 15 euro. Det finns dessa filmer i alla tänkbara optik: glansig i olika färger är möjligt, men också finkornig trä ser på bedrägligt verklig.
  • Men är svårigheten med denna typ av kök utsmyckning fäst, eftersom filmerna kastade mycket ljus bubblor, som sedan inte ser trevligt, eftersom optiken kommer att drabbas och du sedan omedelbart se att det är en film.
  • Det är lämpligt att betona limfilmen när den appliceras med en fuktig trasa - så att du minskar fula olyckor. Uppkomsten av bubblor ännu, kan du aufpieken med en nål.
  • Om ett sådant lim orgie är inte för dig, kan du också dra nytta av en annan form av kök paneler, nämligen plexiglas. De tunna plattorna finns också i många olika färger, skruvas visir som innan köket skåp och ger därmed också för ett helt nytt utseende.


  • Försköna köket med dekorativa folie

    Om fronter i ditt kök inte längre överensstämmer med den nuvarande utseende, eller kan du ...

  • För dem som föredrar att måla som en skruv, finns det också möjlighet att hela köket lätt att måla. För detta ändamål är handtag och lådor tas bort endast en gång, då ytorna slipas och dammas. Och nu kan du använda en två-komponent färg i en valfri färg. Men se upp: Det kommer att ta tills röken har försvunnit.

Du förstår, ingen har att leva med ett kök som inte gillar det - en ny panel kan fästas jämförelsevis lätt.