Kommer lotsa ett virtuellt flygbolag - FSX

Kommer lotsa ett virtuellt flygbolag - FSX


När det gäller Leipzig Air Pilot

Flygbolag använder simuleringen FSX

 • Flygplan Simulering Microsoft Flight Simulator X är mycket populär inte bara bland spelarna, men används också av virtuella flygbolag för realistisk simulering av flygplan och rutter. Om du har ett intresse någonsin vill bli pilot, så att du kan logga in på ett virtuellt företag och genom en realistisk karriär. En VA (virtuellt flygbolag) är kunden och ger piloten flygplan och lämpliga vägar.
 • Du kan ansöka om gratis på en känd VA, såsom i Leipzig Air VA, men måste uppfylla flera villkor. Du bör ha definitivt fyllt 16, borde ha installerat en gemensam flygplan simulator som FSX på datorn och måste behärska grunderna för kontroll av flygplan. Microsoft FSX simulator kontroll är det bäst med en lämplig joystick och innan du ansöker bör du öva omfattande, annars kommer du inte få mycket långt.

För att bli en virtuell piloter

 1. Besök webbplatsen för virtuella flygbolag . och läste upp första reglerna noga Om du håller med dessa, så att du kan registrera dig gratis. Utöver de regler som du erbjuds också manualer.
 2. Klicka sedan på toppmenyn "cockpit karriär" och välj "Log + gå" från.
 3. Acceptera de officiella reglerna och skicka in din ansökan till piloten från. Ange ditt för- och efternamn, födelsedatum och e-postadress.  Gratis nedladdning för FSX Flygplan och installera - hur det fungerar

  Som pilot måste du inte nödvändigtvis sätta och dyra i ett flygplan ...

 4. Via e-post får du referenserna och du kan logga in på login VA Air Leipzig som pilot och komma igång.
 5. Välfyllda rutter du får gradvis pekar och klättra i rankingsystem.