Mozartzopf plat - Instruktioner


Mozartzopf plat - Instruktioner

Hår fläta med en skillnad

Om du tröttnar på att alltid samma frisyr och en vän av flätning kommer Mozartzopf du njuta av mycket bra med säkerhet. Han är en riktig blickfång och mycket populär särskilt på Oktoberfest. Ett vackert hår kan du fortfarande ser likadana i ett annat ljus.

 • För Mozartzopf, även kallad Bauernzopf eller franska fläta håret bör vara minst axelhöjd. Den frisyr har inte bara perfekt för festivaler, men också i idrott eller läxläsning när håret är inte en konstant falla i ansiktet.
 • Med lite övning du lyckas också att väva Mozartzopf själv. Du kan antingen fläta traditionell Mozartzopf genom att starta fläta direkt på baksidan av huvudet och därmed kan förlänga fläta rakt ner, eller prova sidovariant i utgångssidan med flätor och flätan till centrum eller till kan köra andra sidan.


Mozartzopf plat - Instruktioner

Det är lätt att fläta Mozartzopf

 1. För det första är det viktigt att du kamma igenom håret riktigt bra. Om ditt hår är svårt att gå, ta en kam för att hjälpa och sedan använda endast en pensel. Det är viktigt att under inga omständigheter förblir knutar i håret tillgänglig.
 2. I den klassiska aktie först från en lämplig del av håret från toppen av huvudet och dela dessa i sin tur in i tre delar. Se till att alla tre delarna är jämnt så att flätan i slutet av vackra ser rakt och symmetriskt.  01:51

  Lavar - Instruktioner

  Att fläta håret är inte så svårt som det kan tyckas. Dessutom, ...

 3. Nu, när du börjar med fläta, se till att du vacker fläta varje sträng ordentligt, så att flätan då också håller väl.
 4. Nu tar den vänstra strängen av de tre delarna och placera den över mittsträngen så den vänstra strängen är nu före i mitten. Svep trevlig och jämna ut håret och se till att allt är säker.
 5. Fortsätt sedan på samma sätt med rätt sträng innan genom att placera den tillbaka över mittsträngen.
 6. Nästa steg är att ta det lugnt från den öppna, hängande hår kvar en hårslinga med på och lägga till vänster hårstrå. Detta nu något tjockare sträng är sedan enkelt som tidigare avspända över mittsträngen.
 7. Samma process upprepas med rätt sträng, som du måste se till att samma mängd nya hår från höger sida av huvudet bör ingå i strimman med som till vänster, så att Mozartzopf ser trevligt och även i slutet.
 8. Plat så länge tills inget mer hår kan inkluderas i Mozartzopf med helt enkelt genom denna process och ni har vävt allt hår i flätan.
 9. Sedan fläta håret som en vanlig fläta till tips på och knyta håret i slutet med en Zopfgummi eller en vacker båge tillsammans.
 10. För att förbättra greppet, kan du sedan använda vissa hårspray sprej över håret så att håret håller väl och länge.


Mozartzopf plat - InstruktionerMozartzopf plat - InstruktionerMozartzopf plat - Instruktioner