Närmade när man lämnar en parkeringsplats bil - så du svarar rätt

Närmade när man lämnar en parkeringsplats bil - så du svarar rätt


Ausparkendes bil slog skadeanmälan

Rapport Ange vid fara fordon bilägaren omedelbart

Eftersom orsaken till de närmade bilar bör du ha den nödvändiga känslan av ansvar och informera den skadade så fort som möjligt på skador på bilen närmade sig.

 • Framför ett varuhus parkerad bil kan mycket väl vara så att föraren fortfarande befinner sig i butiken och kan inte vara direkt åtgärdas omedelbart. Försök därför att låta fordonsägare utropa sin verksamhet, så att du kan rapportera på plats olycka.
 • Vänta i bilen från en viss tid tills den skadade personen är bilen närmade sig.
 • En skriftlig försäkran om att du är skadan återförsäljare medan Falschausparken är till hjälp för dem som drabbats av undertecknandet av två bilister.
 • När du flyttar bort från olycksplatsen - även om bara för några minuter - måste du ange din adress och antalet olyckor anmält någon. Detta kan vara vittnen som observerade kraschen när du lämnar en parkeringsplats. Men du kan också hitta på kort sikt för att lokalisera fordonsägaren att betala en lapp med adressen bilfönstret, att du är ansvariga förorenarna på närmade bilen och visas på bilen igen om några minuter.


 • Kräva skadestånd efter hit och kör - så gå vidare

  Tyvärr händer det på vägen ofta till olyckor i vilken förorenaren ...

 • Om parkeringen av den skadade föraren anser att detta missöde som mindre skador och utan ekonomisk ersättning, bör du bekräfta detta skriftligen om möjligt, så att du är säker från en senare skärm.

Rapportera händelse av skada genom Falschausparken på utländska polisfordon

 • Om du inte är så snabb som möjligt för att ta hand om skador på en bil närmade sig, begår du en hit och köra, vilket innebär obehagliga konsekvenser.
 • För att förhindra detta även vid en förlust på grund av fel som lämnar en parkeringsplats, är det bäst att omedelbart meddela den lokala polisen om händelsen och beskriva din adress och brottet.
 • Förklara både polisen samt genom en personlig intervju på de skadade bilägare grund närmade fordon redo att du kommer att betala för skador när du lämnar en parkeringsplats och anmäla skadan till ditt försäkringsbolag omgående. I vilket fall som helst måste bilägaren om försäkringsbolaget eller bilförsäkring i fråga anmälas och får inte lämnas i okunnighet.