OBI-bil carportar - bygga Weka-Y korrekt

OBI-bil carportar - bygga Weka-Y korrekt


Carport kit du kan montera sig mot det.

Att bygga dina OBI-bil carportar rätt på

DIY kedjan OBI erbjuder flera modeller av carport för skyddade antydan på din bil. Vare sig med platt-pekar eller välvda tak, som en enkel trä eller modern metall och glas struktur, med eller utan lagringsutrymme för ett eller flera fordon - du har på OBI carport kit för självmontering är svårt att välja.

 • Om du hittar ingen modell i den aktuella katalogen, vilket motsvarar helt till dina personliga krav och behov, kan du konsultera vid förverkligandet av din carport projektet på plats i OBI byggvaruhuset och hitta en helt individuell lösning på dina personliga preferenser att inse. Vad är nytt på OBI också primern tjänsten. För en extra avgift kan du lämna din carport modell primas i valfri färg redan fabriken. Så carport anpassar optimalt till utseendet på ditt hus och eventuellt uthusen.
 • Också eventuellt kan du ange ditt carport kit på OBI - att stävja - erbjudande.
 • Vem har satt ihop sin carport exakt enligt hans önskemål och anteckningar i slutet att kraven är större än innehållet i din plånbok, har också möjlighet att ha OBI med avseende på finansieringsalternativ, såsom avbetalning råd.
 • Vem har sin carport kit för självmontering på plats och slutligen försöka utarbeta praktiska garage för sin bil, bör först och främst just studera monteringsanvisning medföljer. Beroende på modell finns ett par grundläggande natur bör noteras att din carport konstruktion är säker och stabil och att du kan njuta av det.


 • Carport för RV - Meddelanden

  Har du äger en husbil och du vill bygga en carport för detta, bör du ...

 • Obi carport kit är - enligt modellen - levereras komplett inklusive takläggning, infästningar och instruktioner. Här ingår inte post ankare, beroende på ytan av den planerade parkeringsplats för din bil skydd, kan dock visa sig vara nödvändigt, så att din carport kan förankras i marken.
 • Obi-kit har utformats särskilt för självmontering. Därför inrättandet av olika carport modeller, såsom OBI Weka-Y, nej till höga tekniska standarder. Det är viktigt att grunden för din bil skydd är ordentligt förberedda innan du börjar installera. Underlaget bör vara fast och nivå och eventuellt vibreras och packas om detta och också inställd på att vara något större än vad som ska byggas carport.
 • Som monteringsverktyget sträcker sig i princip en fast DIY utrustning med hammare, skruvdragare med lite val och olika skruvmejslar och -schlüsseln. Beroende på storleken på att installera carportar bör mobilisera 03:58 ytterligare personer som assistenter.
 • I praktiken har möbelband, eftersom de ofta används för parader, visat sig vara ett praktiskt verktyg för att åtgärda delar av strukturen på interimsbasis innan du är ansluten med de medföljande skruvarna Spengler. För installation taket är en liten monter eller en hemmabyggda arbetsplattform består av träplankor och bockar, där flera personer är säkra och kan arbeta, oerhört hjälpsamma.
 • Notera också tillverkarens specifikationer i termer av vittring vid installation och vid behov lagring vänligen din kit.

Njut av din OBI carport skyddade antydan på din bil!